Sov inte speciellt gott inatt

Med en luftfuktighet på 87 % var det massor av konstiga drömmar som väckte mig inatt. Jag fick för mig att jag var invaderad av myggor och det kliade överallt. Vaknade och gick upp för att hamna i en roman om en äldre dam som mördade. Det gjorde ont här och där men tillslut somnade jag och vaknade vid tio som vanligt. Men vilken natt alltså.

Fick tanta dagis idag och blev så glad. Jag älskar att bläddra igenom dessa kataloger, även om jag inte köper så mycket kläder. Här har jag flera dagar av mysstunder. Tror faktiskt att JR var lite avundsjuk. Men han klagar absolut inte på sin nya badrock som jag beställde. Jag älskar att bläddra i dessa kataloger.

Vi har haft en helt underbar dag och äntligen har luften blivit mer andningsbar om så säger. Varmt har det varit och vi har svettats men vi har haft badet som morot och trots att det inte är så särdeles kallat har det ändå varit skönt.

JR har skruvat en del och sågat så nu är det snart klart på ena sidan av poolen. Det kommer bilder när den delen är klar. Här kan H ligga och koppla av om han vill sade JR och jag höll med om det. Men Turbo kan kika på oss när vi badar. Tror hon kommer att gilla det.

Än så länge har vi ingen vattenbrist här, men vi vattnar sent om kvällarna. Efter 20.00 är det sagt och det håller vi på. Hoppas det inte blir så vått inatt. Min baddräkt var inte riktigt torr i morse. Men det ser faktiskt lovande ut om vi tittar på prognoserna. Kanske slipper jag drömma om myggsvärmar inatt.

Livet är bra ändå just nu.

1 svar på ”Sov inte speciellt gott inatt

  1. Hemskt med mardrömmar.
    Bläddra i en katalog kan vara hur mysigt som helst.
    Så skönt att ni fortfarande har vatten i kranen.

Lämna ett svar