Vipplardag och varmt

JR hade bestämt sig för att göra klart steg två av trädäcket och visst blev han klar idag. Nåja det återstår en del finlir. Men redan nu ser det så bra ut.

Klart vi måste prova och det blir ett fint ställe att sitta och ligga på.

Ni får ursäkta men vi hade en rookie bakom kameran och då blir bilderna som såhär. Jag ser ut som en heffaklump och är det så min make vill att jag ska visa mig som så okej. Han är inte någon bra fotograf. Men hämnden är ljuv eller hur? Vänta bara säger jag.

Satt ute länge idag och lyssnade på både sommarprataren och sedan vår bok som vi lyssnar på. Så skönt efter ett bad. Men hundarna ville att vi skulle komma in och sätta oss. Så tillslut gjorde vi det.

Men tillslut var det ändå dags att gå in och idag åt vi min potatissallad och lax. Gott och näringsrikt.

2 svar på ”Vipplardag och varmt

Lämna ett svar