Sol och sedan blev det dunder och brak

Vi började dagen med sol och härligt blå himmel, men jag visste nog att det skulle ändra sig. Nehej, sade JR och jag log bara snett och sade vänta så får du se. Eftersom Kuma varit lite kracklig igår så ville vi ge honom lite omvårdnad idag. Han blev glad och tyckte om att vi hela tiden var nära honom. Han kanske inte har så lång tid kvar vem vet? Vi vill ta vara på all den tid vi har med honom. Ikväll mår han bra mycket bättre och vi är så glada över det.

Vi passade på att vara ute innan allt brakade loss och vi hörde mullret komma närmare då vi var ute. Turbo är ju rädd för åskan (tack alla skitungar som slängde bangers i vår trädgård i skåne) så hon gick in snabbt efter uträttat ärende. Kuma är cool och bryr sig inte utan tog det lugnt.

Himlen ser ju onekligen lite orolig ut eller hur? Det var dags att gå inomhus och det gjorde vi rätt i.

Strax efter att vi stängt dörren började det att regna. Då slipper vi att vattna ikväll, så bra. Ja, Turbo tyckte inte det var så speciellt roligt.

Nu får JR dammsuga poolen i morgon för det är mycket sand i regnet. Himlen är mer brun än grå. Men det var väl inte nog tycktes det som.

Ser ni haglet? Jodå det haglade en kort stund och det var kulmen. Ett brak till och sedan drog regnet med sina kompisar iväg. Så skönt och efter en stund gick vi ut allihop. Eftersom det är så torrt i marken så hade allt sjunkit ner som sluurp bara. Skönt tyckte hundarna som inte tycker om vatten. Jo, att dricka förstås men inte uppifrån eller på marken. Jag är ändå glad att jag inte körde en tvättmaskin idag utan väntade med den. Tror det kan bli en tvätt i morgon eller på torsdag. Tror det blir det senare. Blir kanske lite regn i morgon också. Ingen simtur för mig så det blir yoga istället.

Liten Börje hälsar på om kvällarna. Denna är ovanligt stor. Men lika välkommen då den äter spindlar och annat kryp. Ja, vi har bodygards så det känns tryggt.

1 svar på ”Sol och sedan blev det dunder och brak

  1. Mycket väder på en gång. Så bra det drog vidare rätt så snabbt.
    Hoppas nu att Kuma fortsätter att må så bra som det går vid hans ålder.

Lämna ett svar