Vi har två söndagar i rad

En katolsk helgdag över hela landet har vi haft idag. Luften kändes så skön efter regnet igår. Så klar och fin men värme har vi ändå. Kanske syndade jag idag då jag tvättade lakanen men tror inte någon blev störd då det verkar som många var bortresta idag. De hänger bakom buskar och mullbärsträdet så jag tror inte att någon ser min tvätt.

Kuma har inte haft någon bra dag idag då han varit väldigt trött. Varje dag med honom nu är en gåva och ibland kommer en tår i ögonvrån för vi vet att slutet närmar sig. Men kanske får ahn en bättre dag i morgon?

Idag har vi badat och det var så skönt. Kommer att sakna mina simturer när det blir för kallt för dem. Men då kommer jag att köra igång med yogan igen. Något vill jag ju göra för att hålla igång. Ja, det ska väl bli kallare vad det lider även om det inte blir så kallt som i Sverige. Tack och lov måste jag säga.

En dag i taget säger vi här på paradisudden. Ska jag tvätta i morgon också? Ja, det återstår att se hur vädret utvecklar sig. Hoppas Kuma får en bättre dag än denna och ja vi stannar nog där.

2 svar på ”Vi har två söndagar i rad

Lämna ett svar