Förväntansfulla

Idag är vi glada och förbereder hemkomsten för vår nye familjemedlem. JR har till och med köpt en leksak som han ska få. Jag har tvättat alla plädar till madrasserna som JR gjorde i första hand till Kuma. Han älskade dem och jag tror att Lilleman kommer att sova så gott på dem

Där till höger hänger den sista pläden som hänger på tork. Nu ligger den torr och fin på den stora madrassen i sovrummet. JR tycker att det ska bli så mysigt att ha en liten krabat nedanför sig. Han ska alltid ha en hand som tröstar och lugnar om nätterna. Jag har ju köpt en comfybed som ligger här i rummet där han kan sova i om dagarna och kvällarna. Turbo ligger ju i princip aldrig i allrummet på kvällarna. Hon vill ligga ensam och inte bli störd. Lite tråkigt men något vi fått acceptera.

Jag märker hur bra poolen varit för mig. Jag har i princip simmat 160 m varje dag vilket har gjort att jag blivit mycket starkare i min fot och ben. Ryggen har också blivit starkare. Denna vy har vi från vår pool. Det hade vi inte haft om vi valt att gräva ner poolen. Så jag är väldigt glad att kunna vila hakan på poolkanten och blicka ut mot detta. Säkert för våra hundar och det känns bra.

Turbo har varit lite piggare idag. Nu har det varit varmt trots att det var molnigt. Men glad är hon inte ännu. Tror hon tycker att det är tomt här hemma. Precis som vi tvåbenta också tycker.

Idag fick jag öppna min klipperia för JR var lite väl långhårig. Han blev nöjd med mitt verk. Jag blev svettig och tog en dusch efteråt. Skönt för även om det inte var stark sol.

JR tog sig an projekt trädäck och jag tog ledigt. Efter badet åt jag och Turbo lite små tomater som vi båda älskar. Fått förvarning om att Lino också älskar tomater så nu får JR köpa hem fler varje gång.

Jag har glömt att berätta att igår såg vi en farkost som susade över himlen. Först trodde vi att det var en zeppelinare men den gick för snabbt. Nu tror vi att det var någon slags sattelit eller kanske något som ISS skickat ner till jorden. Tror den var ämnad att landa i Atlanten för den for åt det hållet. Spännande och roligt att se. Kanske personalbyte från ISS ? JR tycker att det såg ut som en buss och det enda man hörde var ett starkt sus. Inga motorer som från ett flygplan.

Fredag i morgon vänner.

3 svar på ”Förväntansfulla

  1. Kan tro att ni längtar väldigt mycket efter Lilleman. Skönt ni har lite att göra under tiden.
    Verkar som ni tog rätt beslut att lägga poolen som ni gjorde. Alltid trevligt att kunna titta ut över nejderna.

Lämna ett svar