Så blev det fredag igen då

Vet inte varför jag är nervös inför Lillemans kastrering. Vet ju att det är en väldigt enkel sak att göra på hanhundar, men nu är han ju min lille älskade vän. Måste berätta att då vi träffade honom klättrade han upp på oss och bara ville kramas. Han tog mitt hjärta direkt och jag var så rädd för att JR inte skulle känna samma sak. Men det gjorde han för han smälte som en glass i solen. Dessa stora sammetslena öron var bara för charmiga. Vänta bara tills han är här hemma, ni kommer att bli less på alla foton och berättelser om allt tok han hittar på.

Vår lilla tös är deppig och tycker ingenting är speciellt roligt just nu. Hon har slutat att ligga och titta mot grinden men antagligen förstått att Kuma inte kommer tillbaka. Oss vill hon inte umgås med utan drar sig undan mest hela tiden. Hoppas att Lino ska få henne att bli glad igen. Jag tror ju det. Men ni kommer få ärliga uppdateringar om hur allt går, var så säker.

Vi har haft en underbar dag med sol och värme. JR har fortsatt med trädäcket och det ser så fint ut. Vill gärna ha klart det mesta tills Lino kommer. Nu ska vi tydligen få svalare väder framöver och det är hösten som även kommer här. Jag ska klippa en del buskar, fylla på jord i krukor, ja det är en del som ska göras. JR köpte fyra säckar jord idag och det ska bli så roligt att pyssla när det blir svalare.

Vi passar på att bada nu när det är varmt och kan för sedan kommer ju Lino 🙂 Gissa om tankarna och vårat prat rör sig runt honom nu. Det ska bli så roligt.

Men jag ska erkänna att saknaden efter Kuma sitter i magen och kommer vara kvar i evighet. Men jag klarar att leva med den för att en ny individ ska få komma in i mitt liv. Mitt hjärta är stort och har plats för fler hundar.

Ikväll åt vi varm korv med bröd. Enkelt och gott. Kanske dags för musslor igen snart? Tankarna snurrar och det gäller att låta dem fara förbi så man inte fastnar och gör en ledsen. Jag önskar alla en fin helg!

4 svar på ”Så blev det fredag igen då

  1. Så roligt att ni föll pladask för honom båda två.
    Klart att Turbo är lite deppig och saknar sin vän.

Lämna ett svar