Lite blåslagen

Efter en rätt strulig natt då vi inte sovit speciellt många timmar. Det hände en lite olycka igår innan vi skulle sova. Som alltid gick vi ut med hundarna för en sista kisstur. Jag snubblade på udden och eftersom det sluttar ner mot staketet for jag som en kula mot det. Jag kommer inte ihåg så mycket mer om snubblandet och att jag inte kunde hejda farten. JR kom rusande och jag hade slagit hål på hakan. Jag blödde som bara den.

Syster JR torkade rent plåstrade om och jag kunde bara sova på rygg. Det är inte optimalt för mig då jag aldrig sover på rygg. Till råga på allt kör ju vinbönderna för fullt nu och vid något tillfälle kom det en traktor med en vagn som smällde oerhört högt, så Lino som är skotträdd flög upp i famnen på JR. Så där satt han med en rädd liten hund och lyssnade på mitt jämmer. En sån natt har vi alltså haft, men kunde sova några timmar framåt morgonen.

Så i morse vaknade jag med en väldigt blåslagen kropp. Mitt högra bröst är blå/lila och ömmar så fort jag vaknade kom syster JR och lade om såret på min haka. Det hade blött en del under natten. Kände mig lite omtumlad och JR slog fast att jag nog fått en liten hjärnskakning. Så efter en lite skakig start blev dagen betydligt bättre. Men jag blev beordrad att ta det lugnt och ärligt talat så kändes det helt okej.

Hakan är i paket och jag mår bättre med mitt flerfärgade bröst. Men hundarna struntar i det. De tycker om mig som jag är. JR gjorde öite smått i trädgården och klippte gräsmattan på baksidan. Visst är det fortfarande torrt men efter att det regnat har det ploppat upp en hel del konstigheter som inte är så fint. Nu är det borta och javisst är det fortfarande torrt i marken.

Jag borde klippa bort de understa bladen på denna yuccapalm, men har inte kommit mig för än så länge. Nu blir det inte av de närmaste dagarna då jag inte klarar av detta. Har riktigt ont i min högra axel så jag inte kan använda min högra arm fullt ut just nu. Glömde kanske berätta att jag tydligen tog emot mig med höger arm att den fick sig en stöt som heter duga. Så naturligtvis blir det en paracetamol innan läggdags idag.

Ledsen att det blev så mycket av sjukdom och ontar idag, men så har min dag sett ut. Nu ser jag fram mot att morgondagen ska bli så mycket bättre.

En ljusare söndag önskar jag alla och visst ja det är valdag i Sverige. Vi har poströstat för fler a veckor sedan. Så vi har bidragit till ett bättre Sverige.

4 svar på ”Lite blåslagen

  1. Stackars dig. Vilken fruktansvärd upplevelse. Ett under att du inte bröt något.
    Nu måste du ta det lugnt och låta JR pyssla om dig några dagar.
    Tråkigt att Lino också är skotträdd.

Lämna ett svar