Valdag i Sverige

För mig har det bara blivit bättre med alla krämpor. Blåmärket på höger bröst lyser blått och JR är lite förskräckt. Men själv känner jag mig bättre än i går. Min högra axel är väl sämst men jag har blivit rörligare än tidigare. Bytte lakan i sängen alldeles själv och är väldigt nöjd.

Vi har som vanligt vistats utomhus och efter att jag tagit av kompressen under hakan går jag gärna bort till baksidan av huset. Jag var där en lång stund då JR höll på där. Lino är alldeles tokig i JR och försvinner han runt hörnet börjar han prata väldigt högt. Så jag placerade mig i skuggan vid lilla bordet och det verkade vara precis det Lino tyckte var bra. Men sedan har vi befunnit oss under parasollet på framsidan och bara tagit det lugnt.

Turbo har varit lite surkärring idag och det kan ju vara att hon haft en dålig dag vad vet jag. Så vi har hållit henne borta från Lino som bara tycker att livet är roligt. Men han fick sin lektid och det gjorde honom lugnare och Turbo tyckte att det var okej.

Hundarna tänker inte alls vara med om någon valvaka och det kanske är väldigt klokt. Det får bli vi tvåbenta som får hålla kollen. Men jag tror inte att allt kommer att avgöras ikväll utan det blir först på onsdag. Vi får se hur det blir. Hoppas bara på att det inte blir samma röra som vid förra valet.

Vi får se vad det blir i framtiden för Sverige. Just nu ser vi med förfäran på hur det blivit i vårat gamla land.

Något annat som jag följer är Drottning Elisabeths sista färd mot London och begravningen. En epok är över och nu inleder en ny. Precis som det blivit för oss i det lilla.

8 svar på ”Valdag i Sverige

  1. Det lät lite otäckt det som hände dig hoppas att du blir bättre fort.. det här är ett nytt försök att skriva hos dig hoppas att det fungerar nu.. Kram Nicki 🤗

  2. Har ingen aning om vad du råkat ut för, första gången jag kikar in här hos dig. Men skönt att du mår bättre. Jag såg på valvakan ända till midnatt, sen gav jag upp. Många är rädda och oroliga med tanke på resultatet. Jag vill dock vänta och se hur saker och ting blir.

    • Jag snubblade i trädgården och gjorde en riktig varmölla som man säger i Skåne. Fått ett ordentligt blåmärke på ena bröstet som lyser lila nu. Men det ordnar sig. Tror inte du behöver vara orolig för något, jag har inte gått på skrämselpropaganda som sossarna kört med för det var deras valstrategi.

Lämna ett svar