Dagen efter valet

Vi orkade inte hela natten utan gick och lade oss när det blå laget gick om det röda. Nu skriver jag det väldigt förenklat men alla som är intresserade av valet i Sverige vet nog vad jag menar. Det återstår en del röster och förhoppningsvis blir allt klart på onsdag. Nog om det nu känner jag för man har ju ett liv att leva här också.

Idag har vi inte haft direkt soligt utan molnen har seglat över himlen och nu på kvällen kände jag tre droppar, så då gick vi in. Men vi har tillbringat dagen utomhus och JR har fortsatt med sista fasen av trädäcket runt poolen. Bada kände jag inte för då det endast är +25 och det inte var någon sol som värmde. Jag har tagit det lugnt och vårdat mina blåmärken och andra blessyrer. Tyckt lite synd om mig och det har känt bra. Lino har rusat omkring tills han hade tungan hängande som en slips ur munnen. Han är som ett litet barn när de blir övertrötta och det enda som hjälper är att koppla honom för då blir han lugn och så somnar han en stund.

Om man endast är sju månader så har man hur mycket ork som helst, tror man i alla fall. Jag ska nämna att vi endast använder halsbandet hemma i trädgården, för när vi går ute med honom har han sele som är mer skonsamt för halsen. Just nu blir det inte någon längre promenad för min del då det gör för ont och min haka ser ut som att jag gått en boxningsmatch. Men det läker fint så om någon vecka ser det säkert bättre ut.

Turbo sover mest om dagarna och nu när Lino kommit hem till oss märks det ännu mer. Undrar när hon sakta ner på livet? När jag tänker efter så är det nog det senaste året som hon blivit så lugn och vi har inte märkt det eftersom Kuma var ännu lugnare.

Men det är ljuvligt att se glädjen i Linos ögon när han är i trädgården. Då när han springer runt har jag Turbo i koppel då hon tycker att det blir lite väl stökigt och hon har en förmåga att lägga sig mitt i vägen för hans framfart. Allt är så nytt ännu för båda två så det gäller att vara på sin vakt så inte det uppstår situationer. Men annars fungerar allt bra och inomhus när Lino inte leker är det aldrig något surt från Turbo.

På onsdag har vi haft Lino i två veckor och det känns längre men när man skriver ned orden är det ju väldigt kort tid. Så tänker jag att denna tid aldrig kommer tillbaka och snart är Lino en månad äldre. Undrar hur mycket han har förändrats då? Vi får se eller hur?

2 svar på ”Dagen efter valet

  1. Krya på dig och ta det lugnt.
    Så bra att den lilla vildingen lugnar ner sig när halsband och koppel kommer på samt att han är lugn inne. Jag tror att Turbo snart kommer att bli piggare igen, är nog en typ ”fas” som hon går igenom.

Lämna ett svar