Blå himmel med en del molntussar

Idag kändes det som en typisk svensk sommardag ute. Varmt men ändå inte för varmt och en luft som var skön att andas. JR ville fortsätta med trädäcket och jag höll honom sällskap och tittade till hundarna. Passade på att tvätta lakanen som sedan fick hänga ute och torka i solen. En fröjd för ögat måste jag tillstå.

En skylt har kommit upp på stängslet mot vårat vinfält och nu befarar vi att det ska byggas hus här. Lite trist men det är väl så utvecklingen går. Vi får avvakta och se vad som händer. Men vi hade kanske befarat att det tillslut skulle byggas här. Vi får njuta av denna utsikt så länge vi har den. Det positiva är väl att värdet på vårat hus antagligen stiger med att det byggs något nytt här. Jag har ju planerat ett par till oleandrar i rabatten och det blir nog bra och vi kommer att ha ännu mindre insyn.

Vi har varit ute hela dagen och Lino har fått rusa runt i trädgården och det är ju lite av en äventyrspark för en liten kille som aldrig haft en egen trädgård. Vi har haft lite jobbigt med att få honom att tagga ner ikväll och äntligen sover han vid mina fötter. Visst är det skönt när barnen sover?

Turbo är väl fortfarande lite konfunderad över vem Lino är och alla hans hyss. Igår var det två veckor som han varit hos oss och visst är det en del jobb med en valp, men vi visste ju det. Eftersom han kommit mer och mer ur sitt skal ser vi den fina kille han är menad att vara. Så mjuk och kelig , men så kommer adrenalinet och så får han fart. Allt är ju bara så roligt.

I morgon är det fredag och ännu en vecka kan läggas bakom oss. I Sverige har det hänt en del som att en ny regering ska ta sin form. Den sittande statsministern har lämnat in sin avskedsansökan och en partiledare för centern har bestämt sig för att avgå. Ja det rör på sig måste man säga.

2 svar på ”Blå himmel med en del molntussar

  1. Ljuvligt väder ni har nu.
    Ibland är inte utveckling det som man önskar.
    Härligt att Lino busar som en valp ska göra. Men lite jobbigt ibland kan det ju bli.

Lämna ett svar