Dags att ta på shortsen nu

Jag använder helst klänningar då det är riktigt varmt ute och har två riktigt sköna som jag växlar mellan. Så bekvämt och skönt tycker jag. Nåja, inte så mysigt när det blåser och vinden tar tag i klänningen, men mest härligt är det. Nu har det blivit lite svalare ute och då blir det shorts och t-shirt eller tunika. Med Lino så är det kanske mer praktiskt med shorts. Använde det alltid på sommaren i Skåne eftersom vi gick ut med hundarna varje dag då. Praktiskt att ha lite fickor för nycklar, mobil och bajapåsar. Nu är det dags för oss att börja traska lite mer och då är shortsväder perfekt. Vi har inte bestämt var vi ska promenera denna vecka men det ger sig nog.

Vi låter Lino rusa runt i trädgården flera gånger om dagarna för att han ska bekanta sig med sitt hem. Turbo ser förvånat på och nu har hon slutat att bevaka allt han gör. Men tycker nog att det ändå är lite underhållande att titta på när han spelar pajas. Men sedan behöver han sova och lugnet lägger sig över paradisudden.

Turbo ligger helst och sover i skuggan av det som vi kallar Kumaträdet efter att han alltid låg där och sov. Tror att det fläktar alltid där och därför är det så mysigt att ligga där. Hon har full kontroll på allt som sker. De lär varandra hundarna och sedan ser man hur de tar efter när någon försvinner från flocken.

Rosmarin luktar så gott tycker jag och här blommar en av våra. Den står precis vid vårat bord ute. Håller flugorna borta rätt bra. Men det är framförallt doften jag tycker om.

Dags att starta en ny vecka i morgon och så får vi se vad den kommer att bära med sig.

2 svar på ”Dags att ta på shortsen nu

  1. Kul med Lino som rusar runt. Alltid ett nöje att kolla på en levnadsglad hund.
    Underbart med doften av rosmarin.

Lämna ett svar