Hemmadag

Efter att ha varit ute en sväng igår ville JR fortsätta med trädäcket idag. Därför stannade vi hemma och hundarna har haft en trädgårdsdag. Solen tittade fram först lite blygt och sedan blev det väldigt varmt. Natten har för tredje dygnet varit så varm att ikväll tar JR fram lilla fläkten till sovrummet. Man vaknar stup i kvarten och med två hundar i sängen blir det ännu varmare.

JR hade missat lite igår och jag vet inte varför och han vet inte heller varför. Men så blir det ibland när man har annat att tänka på. Så idag blev det komplettering och så var det en del skruvar som inte blev köpta igår heller. Så jag satte mig ute med hundarna och njöt av det fina vädret. Det är skönt att Lino inte får så svår separationsångest när JR kör iväg nu. De första gångerna var han alldeles ifrån sig. Men han är en klok hund och vet att JR alltid kommer tillbaka.

Det finns ju så mycket att hålla koll på och Lino har fullt sjå hela dagarna. Men idag verkar det som de släppt ut alla boende på äldreboendet för de traskade förbi både med småhundar och utan. Flera varav och Lino var ju i sitt esse tillsammans med grannarnas hundar.

Jag fick en del motion med att springa runt till baksidan och se till att hundarna inte skrämde skiten ur alla gamlingar som traskade runt. Vi är ju ca två meter ovanför gatunivå där och det kan vara lite skrämmande att två stora hundar ovanför som väsnas.

Ännu en fin dag är till ända och i morgon är det faktiskt fredag. Jodå, jag har kollat i almanackan att det är så. Dagvill ibland men inte alltid. Vi har haft +25 ute idag och JR har svettats och kommit en bra bit på avslutet på trädäcket.

2 svar på ”Hemmadag

  1. Värmen verkar bara att fortsätta hos er. Bara att njuta av det.
    Lätt att missa något, så bra att då kunna fixa till det.
    Då var det väldigt hundlivat hos er i går en stund!

Lämna ett svar