Dags att göra en del trädgårdsarbete igen.

JR hade ju kvar över hälften av mullbärsträdet och när vi kom hem igår efter vår tur hade vår granne klippt sina träd. Så det var jobbet han skulle göra idag. Jag är nästan glad att jag slipper klippa grenarna som brukar vara mitt jobb. Min högerarm är inte riktigt kapabel till att göra allt ännu. Så han fick göra allt själv i år.

Jag har pressat ny juice och försökt sopa vår gröna matta och det behövdes verkligen.

Men JR har ju haft en assistent som verkligen har jobbat och var helt utslagen efter ett tag. Fast det var jag som fick ta hand om allt som Lino släpat omkring. Men han hade så roligt och jag klagade inte.

Det är mycket luftigare och ljusare på uppfarten nu. En teleskoptruck höll på att riva ner trappan som suttit på bortre sidan av bombhuset som vi kallar det. De har börjat med förberedelser för bygget av de två husen som ska stå där. Ska bli mycket intressant att se fortskridandet. Nu har vi ju fri utsikt under hela vintern och fram till våren då mullbärsträdet börjar bli grönt igen.

Sju säckar med avfall blev det och det blir alltså två stycken kvar efter morgondagens tur som JR ska göra. Men jag har lite att klippa så en säck till blir det säkert när jag är klar. De får vi ta nästa vecka. Men det största jobbet är gjort nu och det känns bra. JR är rätt trött ikväll.

Vi satt ute en lång stund sedan hundarna fått sin middag och bara njöt av att vara. En del var väldigt trötta och somnade direkt när vi satte oss ner. Men vi blev inte långvariga då även JR var trött och behövde sova en stund. Jag höll ställningarna under tiden, men nu börjar jag bli rätt trött så snart ska jag lägga mig och sova.

2 svar på ”Dags att göra en del trädgårdsarbete igen.

  1. Mullbärsträdet är mycket naket. Otroligt att det kan växa sig så stort och vacker till sommaren.
    Mycket trött assistent som sover så gott.
    Så mycket avfall det blir att köra iväg med.

Lämna ett svar