En varm fredag

Även om solen har varit lite blyg idag så har det varit väldigt varmt ute. Jag väcktes av Lino som i vanlig ordning började stöka med JR. Nu var det redan tio så han har börjat lära sig våra tider. Men så är han ju ute hela dagarna. Jag blir trött av att var utomhus hela dagarna, fast nog har jag en del inomhus arbete också.

Dags för Kejsarträdet att få en ansning idag och så bra det blev. Men naturligtvis blev det x antal säckar idag också. Lino var i sitt esse för nu blev det massor av nya pinnar att släpa runt och tugga sönder.

Ännu luftigare i trädgården efter dagens klipp. Inte alls fel nu när hösten och vintern kommer. Ännu är solen stark och parasollet måste upp på dagen för det blir för starkt sken. Men snart blir den så svag att vi kommer längta efter den.

Så skulle JR köra dem säckar till avfallssorteringen och det var inte populärt hos våra hundar. Nu blev det en tid av väntan.

Så ännu mer väntan och jag var ju helt ointressant. Men det var lugnt och skönt ett tag. Ingen ville göra någonting och jag kände att det var helt ok.

Nu blev det annat när JR kom hem och alla blev så väldigt glada. Jag menar hundarna då. Visst tycker jag att det är roligare att JR är hemma men så fruktansvärt glad som hundarna blir är inte jag. Men efter den turen tag vi ledigt och satt ute och njöt av livet. Vilken bra fredag vi haft.

Jag fick en vacker bukett idag och jag vet inte hur jag förtjänat den, men jag blev glad. Nu får buketten stå lite undanskymd på grund av att vi ju har en ung liten kille som ibland far fram som en kanonkula ibland.

2 svar på ”En varm fredag

  1. Så flitiga ni är med allt höstarbete i trädgården. Härligt med värme och sol när det är utomhusjobb. Vovvarna verkar vänta så tålmodigt på att husse ska komma hem igen.
    Väldigt roligt att att du fick en så vacker bukett. Kanske fick du den för att du är just den du är.

Lämna ett svar