Blev en hel del idag

Vi vaknade på morgonen och hade just inte några planer för dagen. Lite dittan och dattan hade vi tänkt oss. Men när jag tvättade mig hade JR kommit på saker vi skulle göra. Eftersom vi hade fem säckar med trädgårdsavfall ville han att vi allihop skulle köra bort till avfallshanteringen med dem. Sedan hade han ett väldigt tungt samvete då han inte tvättat Mackan på flera veckor. Vi har ju en fin tvätt här i byn där vi kan tvätta och även vaxa bilen. Jag var inte direkt pigg på det men hade inte nog med argument mot det. Så det blev som JR ville.

Himlens färg gjorde ju sitt till att jag gick med på att sitta med hundarna i bilen. Innan JR satte igång att tvätta gick han bort till veterinären som är precis i närheten då vi ville att Turbo skulle få sina klor klippta. Han fick en tid till 18.00 idag och det passade ju bra. Mackan blev ren och så körde vi hem. Lite mat på detta kändes bra och så fick hundarna middag. Sen gick JR iväg med Turbo och jag kan berätta att Lino inte var direkt glad. Men jag gick ut i trädgården med honom en stund och han lugnade ner sig.

Lino har start från noll till hundra på jag vet inte på hur många sekunder men fort går det och lika fort får det från hundra till noll och så sover han. Vi hade glömt hur det var att ha en valp och nu blir vi påminda och så många skratt vi får om dagarna.

Min stora lavendel har fått en del stryk och jag vet inte riktigt hur jag ska göra här. Men har en fundering på att halvera lavendeln och plantera tre oleandrar för att göra det hela tätare. Ska fundera lite till men jag tror det får bli så. Röda oleandrar.

Lino var inte glad på mig men jag lyckades locka in honom när det började droppa lite från himlen. Det blev ingen regnskur och JR var glad för det. Denna gång passade JR på att låta Turbo få vaccin mot hjärtmask. Det finns inte här i byn men vi vill ju gärna gå på stränder och där finns ju denna skitmygga som sprider detta gift. Vi ska ju ta sista vaccinet på Lino nästa vecka och då ska han även få detta vaccin.

Ja, så var ju måndagen till enda och förhoppningsvis blir den inte fylld med lika mycket aktiviteter. Lite duttande i trädgården passar mig perfekt. Vi har ju lyckats få Lino att sova till nästan tio om morgnarna nu och kan njuta mer av morgonen.

2 svar på ”Blev en hel del idag

  1. Då blev JR glad och nöjd när han fick som han ville.
    Kul med en valp som bjuder er på många glada skratt under dagarna.
    Bra med vaccinationer mot hemska sjukdomar.
    Hoppas ni har haft det lugnt och skönt i dag!

Lämna ett svar