Lyckad avbokning

Vi hade eller vi och det var JR som bokade två läkarbesök till denna vecka. Trodde vi. Men när han tittade närmare på våra recept så hade vi ett uttag kvar och kunde vänta med läkarbesök ett tag till. Men för att vara på den säkra sidan tog han teslan till apoteket och provade. Jodå, han hade rätt och eftersom det var första dagen för influensasprutan så tog han den också. Kostar ingenting för oss och det känns skönt att ta den. Så i morgon tänker jag gå dit och ta min spruta. Behöver köpa en del småsaker som shampo och balsam på Super-U så jag går bort dit också.

Ledsen att det blir en del äldre foton idag då de jag laddade upp idag helt plötsligt är borta. Eftersom jag alltid raderar dem i kameran samtidigt så är de borta. Tur att det inte var några märkvärdiga foton eftersom vädret bara varit grått idag. Jag satt ute med hundarna då JR var borta men de var inte så pigga utan låg mest och väntade på att han skulle komma hem igen. Det hade slutat att regna på eftermiddagen så med en liten kudde på stolen gick det bra att sitta ute ett tag. Men efter ett tag tyckte jag att flugorna blev alltför besvärliga och det var ändå dags för hundarna att få sin middag.

Men se där jag hittade mina foton på datorn och såhär såg vår omvärld ut idag. Rätt regnvåt och ändå så vacker. Passade på att sätta lakanen i tvättmaskinen så de är klara ikväll. Hänger upp dem i dressingroom i morgon.

Lino följde med ut och kontrollerade att allt var som det skulle på gatan. Inte så mycket liv när vädret inte är så trevligt. Men det är alltid ett par bilar och traktorer som kör förbi. Alltid spännande för en liten kille. Eftersom vårat hus ligger så högt över gatan är det aldrig så att vi har vatten stående någonstans utan det rinner ner och ut på gatan. Så jobbet med att torka tassarna är nästan obefintligt. Skönt tycker vi och sedan vi eller JR byggde trädäcket har vi sluppit mycket av smuts inomhus.

Hundarna var ändå nöjda med dagen trots vädret. Efter de fått sin middag somnade de så gott.

1 svar på ”Lyckad avbokning

  1. Var ju bra att du hittade bilderna.
    Bra på många sätt att bo högt över gatan.
    Vad skönt det ser ut där dom ligger och sover.

Lämna ett svar