Plötsligt en dag så händer det

Sedan Lino kom har Turbo hållit ett visst avstånd och hans inviter till lek har inte accepterats. Därför har han som den kloka lille kille han är hållit avstånd och låtit henne vara. Visserligen vill han vara i hennes närhet och efter några veckor har hon accepterat det en stund men sedan flyttat på sig. Vi har lagt märke till att Turbo varit mer nyfiken på Lino och rantat efter honom för att under de senaste dagarna sprungit med när han rusat till baksidan då hundar skällt.

Idag fick vi se ett helt nytt scenario.

Är vi kompisar? Vem ska du leka med idag? Ska vi leka ?

Full fart och här hann inte jag med i svängarna när de satte fart. De rusade runt och lekte jaga för fullt.

Efter att Lino var en hel del förvånad hängde han på och det var riktigt roligt att se på. Ett par varv runt poolen och mot baksidan för att brottas lite och efter en stund var de nöjda. Detta har vi väntat och hoppats på men man vet ju aldrig om eller när det kommer. Vi hoppas ju på att de två ska bli riktiga kompisar och det är precis det Turbo behöver och Lino vill ha närheten till henne. Han har pussat henne i mungiporna flera gånger och eftersom hon inte fått lära sig att någon kan vara underlägsen henne så har hon inte fattat det. Kuma var the King och han lekte inte med Turbo. Den enda han lekte med var Unkas som var hans wingman i vått och torrt. Så visst har det varit synd om henne och att detta hände idag är så roligt.

De körde tre race idag och sedan blev det vila. Trodde inte Lino skulle orka et idag då han haft ont i magen natten till idag tisdag. Tror JR varit ute med honom fem gånger totalt från klockan 03.00 och fram till 09.00. Lino har ätit gräs bajjat och spytt om vartannat. Även inne och jag har torkat tvättat på tre olika ställen. Därför sov vi alla till fram mot elva och det var skönt. Men efter lite fasta och pytte snällmat så var han sitt vanliga jag. Man ska ju studera bajjarna efter hundarna och allrahelst då ens hund inte mår bra. Så det har vi gjort och kom fram till att Lino ätit fågelmat som han inte kunnat smälta. Så nu är det slut med att ge fåglarna mat vid grillplattan och även vid Leo. Jag ska köpa fågelhus och matar som ska hänga uppe i våra träd.

I eftermiddag har Lino ätit som han ska och mår bra. Tur att JR kom på problemet för det är ju lätt att lösa. Så i morgon har vi säkert sovit ut allihop.

Jag har börjat klippa i min rabatt på fram sidan och nu har jag en plan hur det kommer att bli där. Men det får ni se längre fram.

3 svar på ”Plötsligt en dag så händer det

  1. Lino är en klok kille som har bidat sin tid. Väldigt roligt för er att se dom leka och busa med varandra. Även jag tycker det är roligt att läsa och se.
    Vad bra att JR kom underfund med vad han hade ätit när magen blev dålig. Valpar kan ju sätta i sig i stort set vad som helst.
    En plan, blir spännande att se hur det blir!

Lämna ett svar