Lino har ett pass

idag hade vi tid hos vår veterinär för de sista vaccineringarna och ett pass till Lino. Men först ville JR slå ned den första stolpen till staketet mot gatan. Så det sysslade han med när jag bäddade sängen och lade in lakanen i linneskåpet. Hundarna var ute och idag blev det ett par jagalekar och Lino var nästan i extas så jag fick lugna honom så det inte går överstyr. Vår lilleman är så glad att Turbo vill leka och så blir det zoomies som man säger då han rusar runt poolen och runt i trädgården. Så visst får de leka under vår översyn.

När JR och Lino kom hem blev det lite förfriskningar för både hundarna och oss. Det var varmt idag +24 så vi har varit ute hela dagen. När JR var till veterinären med LIno så jobbade jag med rabatten på framsidan.

Jag fick ta bort hela lavendeln då den var mest ved och så kom jag på att jag troligtvis är allergisk mot den. Jag var totalt täppt i näsan och nös konstant. Så nu blir det andra växter här och i morgon ska vi köpa dem. Tror att det blir väldigt fint och även enhetligt framför allt.

Jag ville ju ha lavendel men inte nysa så mycket. Är man allergisk så är man och min lavendel ville inte mer. Hade tänkt ha kvar en liten del men det fungerade inte.

Vår lille fransos har nu ett franskt pass. Turbo har ett svenskt och Kuma hade ett finskt.

Det enda som saknas nu är ett foto och det har jag redan tagit så det ska vi sätta in. Man behöver ju inte göra det men vi känner att det ger mer personlighet och det vill vi ha. Ja ni ser rätt vår Lino har två namn och det är för att man registrerade båda namnen när han chippades. Inget som stör oss och absolut inte Lino.

Vi hade en skön eftermiddag och åt en liten snack innan det var dags att dra sig inomhus. Hundarna tyckte att det var okej då de var trötta efter dagen.

I morgon ska vi köra ut på en inköpsrunda. Lite staket och nya växter till min rabatt. Men ikväll tar vi det bara lugnt.

2 svar på ”Lino har ett pass

  1. Roligt med lekande hundar som busar och far runt.
    Det blir så fint med ett foto på snygga Lino.
    Hoppas ni fick handlat det ni skulle i dag.

Lämna ett svar