Vi firar idag och gör en del inköp

Lite grå moln idag så det passade bra att köra en sväng och handla. Vi hade ju bestämt hur vi skulle gör med staketet mot vår väg och nu behövde vi köpa lite saker. Men eftersom Lino behöver vänja sig mer att åka husbil så tog vi en liten sväng innan. Vi bestämde oss för att köra mot Pahiles som är vår närmaste by.

Alltså körde vi mot norr för att sedan komma runt vår by på andra sidan. Att köra rakt upp hemifrån är inte att tänka på när man har en husbil på över åtta meter. Så denna väg är perfekt för att komma runt.

Vi har en ny muralmålning i byn och jag tycker att den är väldigt fin. Så nu har vi sex stycken och jag tror att fler kommer med tiden. Vi har tänkt gå upp och titta på den men nu fick vi se den då vi snuddade torget vid mairen.

När man kör här ser man många tecken på att romarna dragit fram över landskapet. Vi ser flera höga pelare som visar var vägen är och historiens vingslag nuddar vid ens tankar. Hur de tagit sig fram här på häst eller gåendes.

Vi närmade oss den väg som vi trodde skulle bli vår väg hem då vi letade hus. Vägen mot Magalas och vidare upp mot Laurens. Men så blev det inte och idag är vi väldigt nöjda med vår by. Men det är alltid roligt att återse de byar vi snurrat runt i så många gånger. Sedan har vi ju vår bankman i Magalas och vi kommer alltid ha anledning att köra åt det hållet.

Detta slott finns precis utanför Beziers och det är så fint. Men idag var det inte så lätt att få en fin bild. Men slottet är lika fint ändå. Nu körde vi ut på leden som leder förbi Beziers och mot Narbonne skulle vi. Så kom vi fram till Brico Depå där JR gick in och efter ett tag kom ut med vårat nya staket. Jag hjälpte honom med att få in allt i husbilen. Det gäller att vara försiktig så man inte skrapar i någonstans och allt gick bra. Tror att detta kommer att bli väldigt bra.

Idag verkar det vara den allmänna dagen då allt skräp ska eldas upp för det rykte överallt så det såg nästan ut som dimma. Men vi skulle handla lite åt mig också. Så vi svängde in på 34:an för att köpa mina röda oleander. Tyvärr fick jag inte några sådana då de endast hade rosa kvar. De stänger 9/11 så allt är urplockat och såg inte roligt ut. Jag får bärga mig till nästa vecka då vi ska köra till Jaia. Lite besviken blev jag men jag ska ha en enhetlig färg i min rabatt och den ska vara röd. Jag måste kanske vänta till i vår och då gör jag det.

Innan vi körde hem var JR in på Super-U och handlade lite gottan tottan då vi firar idag.

Jag fick inga oleander idag men istället fick jag en stor kruka med krysantemum.

Vi firar 20-årig bröllopsdag idag. Livet blir aldrig tråkigt med JR och nu fortsätter vi på vår resa i livet tillsammans.

2 svar på ”Vi firar idag och gör en del inköp

  1. Så fint med muralmålningar. Trevligt med en liten sväng runtomkring.
    Synd du inte fick några röda oleander i dag men det kommer fler dagar.
    Underbart vacker kruka med krysantemum.
    Varmt grattis på er bröllopsdag och önskar er många många lyckliga år tillsammans.

Lämna ett svar