Gav upp letandet för ikväll på nytt tema

Jag har suttit och letat men hittar inte till rätt så jag tar en gammal för tillfället som jag redan har installerat och gjort klar .

Gillar inte att texten är så liten när man skriver så detta är inte min slutgiltiga version av min blogg. Så nu lämnar jag den för ikväll.

Jag har även fotat ny header som troligtvis blir denna eller en liknande för november månad. Ska titta närmare på vilken som blev bäst.

Idag har JR börjat med att sätta upp nya staketet mot vår gata. Vår kära sydfranska kom ut och tittade på. Hon vill gärna hålla sig uppdaterad. Jag pratade en stund med henne vid grinden då hon så gärna vill hälsa på Lino. Fick träna på min franska lite. Hon tycker att Turbo är lika ettrig som en katolik. Jaha….

Jag har klippt grästussarna i rabatten och under mina rosenbuskar. Nu har jag syrenen kvar att gallra ut och sedan är jag klar med framsidan på ett tag. Sedan har jag endast lite kvar på baksidan och det känns bra. Men det är en trevlig syssla och inte speciellt arbetsamt så det är inget som känns jobbigt.

Värmen består och det år så skönt. Lino har fullt upp att hålla koll. Men så han trivs när vi är ute allihop.

Nu går vi mot en ny månad och vintertid.

Så godnatt och på återseende som idag då haha.

2 svar på ”Gav upp letandet för ikväll på nytt tema

  1. Lite nytt på gång både här och där förstår jag.
    Nu är det väl snart slut på höstens trädgårdsarbete?
    Härligt med värmen hos er, vi har faktiskt hela 15 plus i dag!

Lämna ett svar