Dagen då Första världskriget fick ett slut, Det stora kriget

Idag är det en röd dag här men precis som i Sverige är inte allt stängt, så JR var till affären för en del komplettering. Jag stannade hemma med hundarna och gjorde en del saker som jag alltid gör på förmiddagen. Så resten av dagen har jag ägnat mig åt hundarna när JR gjorde klart det sista på staketet vid brevlådan. Sedan satt vi och njöt över hur bra allt blev.

Vi tittade på vårat lakritstroll som körde en runda med sin aktiveringsboll.

Liten stilstudie på Lino när han leker. Full fart var det och så roligt att titta på. Sedan blev han trött och Turbo blev lika trött av att titta på yrvädret.

Allt är ju inte bara lek utan även även avkoppling. Så här har vi passivitetsträning vilket också är viktigt. Jag ska erkänna att det blir inte så väldigt långa stunder utomhus men ändå tillräckligt för att ladda batterierna. Det känns så bra när man märker att hundarna känner trygghet.

Någon kanske undrar hur det går med mitt popcorngräs? Eller inte, men jag var nyfiken och såhär ser det ut idag.

Det frodas och kommer nog att bli så fint. Vi har haft en fin dag och i morgon ska rörmokaren komma igen. Nu får vi hoppas att skorstenen ska bli klar. Pjuhhh…..

12 svar på ”Dagen då Första världskriget fick ett slut, Det stora kriget

  1. Så härliga bilder på hundlivet i inlägget ! Lakrits trollet sprudlar riktigt av leklust 😄 jag blir alltid lika glad när jag ser bilder på vovarna.
    TREVLIG HELG till er alla !☀️

  2. Turbo ser så söt och lite förvånad ut på bilden. Tittar hon möjligen på Lino när han leker?
    Popcorngräset växer otroligt fort och ser trevligt ut.
    Hur har det gått med skorstenen?

Lämna ett svar