Sicket bra hus vi har

Inte har vi tappat så mycket värme en grad under gårdagens natt, vilket är att när vi lade oss hade vi +23 och när vi vaknade +22. Vi har varit varma med andra ord.

Söndag innebär att golven ska göras rena. Eftersom jag moppar och gärna vill ha varmt vatten så värmde jag en stor kastrull och det går så fort när man har induktionsspis. Så nu är golven rena och fina i någon dag i alla fall. Vi har varit ute då det varit varmt trots att solen inte varit framme hela tiden. Parasollet fick vila med andra ord.

Men det finns en som inte vilar särskilt länge och idag har Lino verkligen haft showtime.

Det är ju härligt att leva eller hur? Nåväl vi lider med andra ord inte ett minsta dugg att inte ha gaspannan igång. Men naturligtvis kommer det blir roligare när vi har varmvatten. Idag har JR kört vår varmfläkt en stund och det gjorde susen för nu är det som vanligt. Vi har ju vår öppna spis också och med den fläktarna som sprider värme i hela huset. Men som sagt något behov av den har vi inte i detta nu.

Men alla dagar har ett slut och så även denna söndag. Jag vet att det är fars dag i Sverige men vi har ingen att gratta längre och det vi har att gratta idag är vår H som fyller år. Jösses vad tiden går. Det var ju inte så länge sedan han var tolv.

Nu rusar vi vidare mot en ny vecka. Spänningen stiger, ska jag plantera mina nya tulpanlökar denna vecka eller ska det inte bli av? Den som följer min blogg får väl se. Vad vi ska göra mer står skrivet i stjärnorna ikväll. Allt visar sig så småningom.

2 svar på ”Sicket bra hus vi har

  1. Bra det funkar utan gaspannan. Lite mer obekvämt förstås men det löste du ju.
    Kul med busvovven som håller igång nästan jämt.

Lämna ett svar