Vi körde iväg

En riktigt våt morgon fick vi möta i morse. Så tråkigt tyckte både vi och hundarna.

Eftersom vi behövde köpa hem både hundmat och en del annan mat, så kände vi att det var bra att höra en sväng. Torka tassar och våta hundar är inte roligt. Nej regn är ingen höjdare och det har kommit massor av den varan inatt och på morgonen.

Rondellen vid Corneliham är klar och väldigt fin. De kan verkligen detta med rondeller här i södra delen av Europa.

Vi körde ner mot Vias och sedan Agde och Lino mådde dåligt. Men det fixade jag och JR tog ut honom på en sväng så han fick lufta sig. Sedan kunde vi köra vidare. Inte lätt att lära sig åka bil. Vi vet att det kommer bli bra ju äldre han blir.

Höstlika bilder idag och så blir det när denna årstid kommit. Snart är vi inne i December och då är det väl vinter eller hur?

Vi letade en elektrisk knivslip idag men varken den ena eller andra affären hade det. Men på deras hemsidor finns det så det blir till att beställa insåg vi. Så det sparar vi till en annan dag. Vår nuvarande knivslip är inte bra och en vass kniv är ett måste vid matlagning.

Där nere brukar vi stanna och gå utmed Canal Midi men idag var det lite väl vattensjukt så vi avstod. Jag hade en lång lista på saker jag ville köpa på Jaia så vi körde dit. Där frossade jag i fågelmat och hundgodis. Det blev en full kasse av både det ena och andra. Min julklapp till djuren. Både våra fyrbenta och de kvittrande små. Så jag är mycket nöjd med dagens inköpsrunda. Köpte en stor påse med grisöron som uppskattades enormt när vi kom hem. För säkerhets skull kokade jag lite ris till hundarnas middag för att Linos mage skulle må bra. Sparade risavkoket så hundarna får det i morgon till frukost.

Efter Jaia körde vi hemåt och till vår Super-U då vi behövde en del varor. Nu hade det inte regnat på flera timmar vilket var så skönt. Trädgården skulle inte vara så kladdig om man säger så.

Men sol ska vi inte tala om idag. Kunde se på vädret att det snöade i Pyrenéerna och snökedjor krävdes. Men dit skulle vi absolut inte.

Det var dagens lilla tur och skönt att vara hemma igen. Nu hoppas jag att vädret är uppehåll i morgon men eftersom jag inte kollat vet jag inte.

Gissa vad? Jag tog en varm skön dusch ikväll och gissa om jag njöt. Det är underbart med varmt vatten inomhus. Livet är så bra nu.

4 svar på ”Vi körde iväg

  1. Håller med regn är botten..🥴 har vaknat till det idag och all snö vi fick förra helgen är snart borta…har slarvat och glömmer bort min blogg ofta numera..det blir mer och mer Facebook Och mindre och mindre blogg.. men det kanske vänder igen..ha en fin fortsättning på veckan nu kram Nicki..🤗👍☃️❄️

  2. Det vore värre om du inte hade några våta tassar och hundar att torka! Tror du gör det så gärna för dina pälsklingar.
    Blev ju en lång runda med många viktiga inköp till diverse djur.
    Och en varm dusch till det!!

Lämna ett svar