Nya upptäckter

Nej, vad var det här? Lino var inte alls överens med dagens väder denna morgon, då det regnade ordentligt. Det kan man ju inte gå ut i. Han sprang ut i morse glad i hågen och tvärvände. Vad i he var det som kom uppifrån. Sedan har han försökt gå ut i flera omgångar men fastnat på trappan under taket. Där har han suttit och tittat ut på regnet. Ja, vid 14.00 slutade det att regna och då skuttade en glad kille ut och gjorde sina toaletter. Lille killen har ju aldrig varit med om regn eller ens vinter.

Inte mycket fotande idag heller men återblickar på tidigare vintrar är rätt kul tycker jag.

Hittade en fin solnedgång från 2017 i skåne då vi var ute med hundarna på kvällen. Nog var det fint vissa kvällar det måste jag tillstå.

Året efter 2018 såg det mer ut såhär och detta var i vår trädgård. Turbo leker i snön med Unkas. Det snöar vilket är så fint på bild men inget jag vill uppleva mer i livet. Men de hade väldigt roligt

En fin bild från 2019 och en fin solnedgång här i byn.

Nu ska jag berätta vad vi gjort idag. Efter skräckupplevelsen för Lino med regn åt vi frukost och sedan bäddade jag. JR kom in med hundarna efter en kort sejour och då pressade jag apelsiner till ny juice. Mina kumquats hackade jag till små små bitar så de inte fastnar i halsen. Extra c-vitaminer behövs i dessa tider. När jag var klar med detta var det JR som lagade sin strumplåda och jag stod x antal minuter på trappan med Lino som inte ville förstå att det regnade. Kanske ville han att jag skulle stänga av det men det är inte inom min kunskapsnivå. Trolla med vädergudarna kan jag inte.

Men som jag skrev tidigare så slutade det att regna vid tvåtiden. Lino blev väldigt lättad och kunde göra sina toaletter. Jag vipplade idag och det var precis det jag orkade idag för jag känner mig trött. Det är väl årstiden som spelar sin roll. Vi är tröttare än vanligt och det är bara Lino som inte är det.

Sedan har JR sett en långfilm en nyproducerad av På västfronten intet nytt. Ja, alla dog och det var många som gjorde det i det långa skyttegravskriget. Några från vår by och byarna omkring omkom också. Förresten så är det brandmännens fest i morgon. Vi har bidragit med att köpa en ny väggalmanacka. Hoppas vädret blir bättre än idag.

Regn är inte Linos grej. Nu ser vi fram mot uppehåll i morgon.

2 svar på ”Nya upptäckter

  1. Bra regnet slutade så Lino ville gå ut.
    Roligt med gamla bilder.
    Är väl vintern som gör att man blir trött. Vi är också trötta och här är det så grått den lilla tid som det är ljust.

Lämna ett svar