Kallt på natten men varmt på dagen

Frost i gräset denna morgon och hundarna undrar lite vad det är. För oss som acklimatiserat oss med värmen är det lite väl kyligt. Men fram mot förmiddagen steg värmen så vi stannade ute i fyra timmar med hundarna. När JR var inomhus och gjorde sig klar körde hundarna ett riktigt race och jagade varandra i flera varv runt trädgården. Så roligt att titta på.

Turbo får ordentligt med motion nuförtiden och har gått ner flera kilo. Bara bra eftersom hon är sju år och inte bör lägga på sig för många kilo. Så roligt att se hur glad hon är nu och vi kan konstatera att hon sörjde Kuma något fruktansvärt. Därför är det en gåva vi fick med Lino i vårat liv. Glädjen är tillbaka nu.

Lilleman blev också lite trött efter busandet och då är det skönt att lägga sig på trädäcket som är uppvärmt av solen.

Vi fick vår knivslip idag och JR har uppdaterat skärpan på våra knivar. Det var verkligen behövligt. Slöa knivar är farligt att använda då man får ta i så mycket att det är lätt att slinta och skära sig. Har man investerat i lite dyrare knivar så lönar det sig att slipa knivarna med jämna mellanrum.

Liten stilstudie på Lino och jag brukar endast välja ett av alla foton jag tar per dag, men idag ville jag göra ett litet collage. Det är nästan så att man kan se hur han växer för var dag som går. Han har väldigt långa ben nu och står han på bakbenen så är han lika lång som jag.

Idag har jag inte gjort något speciellt mer än kört en maskin lakan och sopat den gröna mattan. JR har pysslat med lite i trädgården och sedan slipat våra knivar. Ja, alltid är det något. Ikväll läste JR att laboratorierna och husläkarna ska strejka i slutet på veckan. Hm, jag tänker åka och lämna prover i morgon så vi får se om det är öppet. Sedan kanske det dröjer med svaret som annars brukar komma dagen efter på posten eller på min sida på internet. Men jag vill gärna ha det gjort då vår läkare skrivit december på provlappen.

Så önska mig lycka till i morgon och att jag får lämna blod mm. Tycker inte om att ha sådant väntande utan vill ha det avklarat så fort det går.

Ha en fin tisdag!

4 svar på ”Kallt på natten men varmt på dagen

  1. Vilken enorm glädje era hundar ger er.
    Dyra knivar ska man verkligen vara rädd om. En bra och vass kniv är ett måste i ett kök.
    Så bra att provet gick enligt plan.

Lämna ett svar