Inte en dag till i blötan

Det var nästan det första JR sade till mig när jag kom ut efter att ha tryckt upp alla jalusier. Dimman låg tät över byn och vinfältet.

Ja, man ska kanske vara glad för det lilla då det inte regnade i alla fall. Vi härdade ut i tre kvart sedan gick vi in för att äta frukost. Under tiden lättade dimman och det blev en antydan till sol. Så förmiddagen blev väldigt fin ute. Men nu hade vi bestämt oss för att köra en tur. Man blir inte speciellt upplyft av att gå runt och lulla i en fuktig våt trädgård hela dagarna. Så vi bestämde oss för att köra bort till den klinik som JR ska få ordning på sin hand. Vi ville se hur parkeringsmöjligheterna var då vi inte vet hur lång tid allt kommer att ta. Så vi gjorde oss klara och körde iväg.

Vi hade ju en del som skulle inhandlas också så en tur var ju inte helt fel. Så vi styrde kosan till Colombiers.

Himlen var upprörd så det kunde ju tänkas att det kunde bli något regn om ett tag. Så vi flydde iväg.

Här hamnade vi på helt fel väg men vår gps var nog rätt rörig och det rätta är nog att vi knappade in fel från början. Så framme vid denna fina rondell körde vi tillbaka.

En julgran om jag inte ser helt fel. Den rundade vi och hamnade åter ute på vägen från Beziers till Narbonne.

Där kom vi rätt och kunde svänga runt vid kliniken efter ett tag. Men att parkera där var inte att tänka på då det var väldigt trångt. Men vi svängde ner mot kanalen och där fanns hur mycket plats som helst. Vi stannade så hundarna fick en paus att göra lite toalett.

Här ser jag fram mot att vänta på JR när han är på kliniken ovanför. En del övervintrar i sina båtar och en julgran hade de satt upp vid kanalkanten. Så på återseende i januari då.

Dags att styra hemåt och jag ville till Jaia för att köpa mer fågelfrön och lite tuggben till hundarna. De hade 50% rabatt på julsaker så det var en del folk där. Helt otroligt då det inte ens varit fjärde advent eller jul ännu. Jag kunde runda alla som stod och leta fynd och klarade av mina inköp i rask takt.

Efteråt körde vi hemåt och till Super-U där JR var inne och gjorde våra inköp för slutet av veckan. Sedan gick jag in till Super-U teknik och köpte en ny platta. Vår gamla som vi använder som matbords-tv är blurrig och verkar vara trött och vill lägga av. Den är ju lite till åren kommen så det är inte så konstigt.

Man blir bara så glad inombords när man närmar sig vår by och hem. Vi kom hem precis då hundarna skulle ha sin middag och de hann vara i trädgården en stund innan det mörknade.

En lyckad dag och hundarna är trötta. Hoppas på uppehållsväder i morgon och att vi kan vara ute mer. Lördag och det är rätt fint.

4 svar på ”Inte en dag till i blötan

  1. Jättefina Foton trots grå himmel och dimma..här har det varit -14° hela natten men just nu är det -2° verkligen en enorm skillnad på ett par timmar bara men det kan bero på att solen skiner just nu..🙂 men det ser ut som en vit och isig värld det ser vackert ut..ha en fin fjärde advent nu kram Nicki..🌨️🌬️❄️

  2. Bra att reka innan man ska komma dit så man vet var man kan parkera. . Brukar vi också göra.
    Blev ju en härlig dag för alla i familjen. Trots att det var mulet.

Lämna ett svar