Dan före dan

Idag slog det till med kanonvärme och +25 är rätt häftigt den 23:e december. Men så skönt vi har haft det idag och njutit av att vara ute. Jag har fått ta på mig en solhatt mot den starka solen. Den är så stark och jag får ont i ögonen. JR tog teslan till pharmacie idag då vi behövde lite småttan och gottan. Jag var ute i trädgården med hundarna och de njöt av att vara ute. Nu kan de ligga och njuta mer och Lino ligger gärna i solen.

Sedan har vi faktiskt inte gjort speciellt mycket mer när det gäller kroppsarbete eller annat krävande arbete. Men man blir som sagt trött av att inte göra någonting för det är riktigt ansträngande. Men vi är duktiga på det och med ihärdig träning blir man ett proffs.

Jodå jag orkade gå runt en del också idag och nu då det inte är alltför varmt ute. På sommaren är det ofta alltför hett. Men på morgnarna som vi ju ofta är ute i nuförtiden är det rätt svalt. Just nu är det väldigt trevligt här. Så naturligtvis tar vi några vändor här.

Bra med bord och stolar här så man inte blir för trött. Skämt åsido så är det rätt mysigt att sitta här ibland när det inte är alltför mycket trafik. Så här satt jag rätt ensam en stund.

Men så kom lilleman och han vill alltid ha koll på var vi är. Om någon av oss är inne så vill han gärna gå in och se att vi är där för att sedan gå ut igen. Nu var jag ensam hemma med dem och då gäller det att ha extra koll. Hittade förresten kattskit här på baksidan, så nu är frågan vem som kniper musen först katten eller hundarna? Jag har absolut inte något emot att det smyger omkring en katt här om nätterna.

I morgon är det julafton och vi gör som fransmännen. Vi tänker äta lokalt kött som vi marinerar och till det duchesspotatis och en god sås. Blir så bra då vi inte är speciellt förtjusta i svensk julmat. Det känns rätt bra nu måste jag säga.

God Jul !!!

3 svar på ”Dan före dan

Lämna ett svar