Nedräkning av året pågår

Inte många timmar kvar av 2022 och många tankar dyker upp i huvudet. Vi hade till att börja med en rätt kylig januari med en del frostnätter. Sedan blev det åsknätter och en rädd Turbo. Men dagarna var fina med +15 ungefär i snitt och sol. I februari slog det till med +20 i snitt och några dagar som var svalare.

Vi registrerade Mackan till fransk husbil och det tog vi hjälp med. Hade även våra sedvanliga undersökningar hos vår husläkare. Här är det så att om man behöver ytterligare undersökningar så skriver vår läkare en remiss till en specialist och så får man uppsöka den.

Så kom det oerhörda att Ryssland startade krig mot Ukraina. Tror många blev fruktansvärt arga, ledsna och upprörda. Vi fick en varm sommar och det blev många dopp i poolen som höll en stadig värme på +32 som lägst. Jag simmade en hel del och det var så bra för min fot och mitt ben. Jag mådde så bra av det. JR byggde på trädäcket runt om poolen och det blev så bra. Men det tog tid.

Så kom H ner hit och vi gjorde en roadtripp upp till Sverige. Stod på Sipparps camping någon vecka. Handlade lite dittan och dattan som vi kände att vi behövde. JR ville ha en svensk spade med riktigt handtag. Jag hade en del på min önskelista också så vi hade fullt sjå att packa in saker. Fyra liter grön såpa som precis tog slut för någon vecka sedan. Lite nostalgi där.

Vi kom hem och Kuma blev dålig och han fick tillslut somna in här hemma i augusti. Han blev tretton år och det är ju en hög ålder men vi hade hoppats på ännu ett år. Så började vår sorgeperiod och vi beslöt att ta till oss en ny hund. Vi fick så fin hjälp att leta och hittade vår Lino borta vid gränsen till Andorra. Sedan dess är vårat liv inte som förut. Till det positiva hållet.

Dags för stora projektet att byta gaspanna som blev ett stort sådant då vi höll på att bli uppskörtade men lyckades avvärja det och fick ordning på det hela. Pjuhh….

Liten hundkavalkad har jag satt ihop och där avslutar jag året 2022. En hel del som hänt med både dur och moll. Nu ska vi njuta av årets sista dag och sedan se fram mot 2023.

4 svar på ”Nedräkning av året pågår

  1. Hände en hel del under förra året för er del.
    Snygg hundkavalkad.
    Önskar en underbar nyårsafton och Ett Gott Nytt År.

Lämna ett svar