Trettondagen

Det är denna helg man äter konungskakan och för katolikerna är det ju konungarnas återkomst. Ingen röd dag men kakan ska väl ätas och vi har smakat men inte blivit helt förtjusta i den. Så de får komma precis när de vill utan att vi äter kakan. Men vad gör väl det. En fin varm och solig dag har vi haft. Jag hämtade in soptunnan efter att det börjat bli kyligt vid halv sex.

Min utsikt från biblioteket. Vad har ni för utsikt? Jag klagar inte på min.

JR var iväg och handlade det vi behövde inför helgen. Då sitter hundarna och väntar som vanligt. Nu körde JR teslan och husbilen stod där den skulle. Inte lika upprörande för hundarna.

Mörka moln rörde sig runt oss hela dagen men vi hade bara sol över oss. Däför åt vi ute idag med och behövde inte bry oss om de mörka molnen.

Så dagen vi haft har varit varm och solig. De mörka molnen har inte ens nuddat vår by. Därför har vår eftermiddag varit väldigt härlig. Vi satt nog ute till femtiden och då var det tid för hundarnas middag. Vi gick inomhus och såg en bra film. Hundarna var mycket nöjda med dagen och då jag hade dem ute efter middagen ville de gå in direkt.

Denna bild kan avrunda dagens aktiviteter då det innebar mer lugn än aktiviteter.

1 svar på ”Trettondagen

  1. Mycket trevlig utsikt.
    Så roligt att få komma hem till dessa 2 fint väntande hundar.
    Härligt när molnen är på annat håll!

Lämna ett svar