Dragonkyckling

Som vanligt nu var det en kylig morgon. Vi sov alla till kvar över tio!!! Härligt och nu har vi sett lille Lino putta upp grinden mot hallen. Så försiktigt och varligt att den inte välter. Den killen är alltför intelligent. Det gäller att verkligen ha koll på saker och ting. Nu verkar han ha kommit in i en spökålder också för han ser saker på olika ställen. Igår fick han knas på ugnen och kunde inte släppa sin fixering på den. Det var något i den eller i glaset på luckan som var farligt. Det tog lång stund att få honom att släppa fixeringen.

Idag har han fått en fixering på fönstret och det hjälper inte att vi dragit för jalusierna. Han står och morrar mot fönstret. Vet inte om det är hans egen spegelbild han ser eller vad det är. JR kan inte titta på någon naturfilm med djur för då är Lino framme vid tv:n och letar efter djuren. Han kan ligga långa stunder och titta på tv;n när JR tittar på någon film eller dokumentär. Det är aldrig tråkigt med en valp.

Sol sade vädernisse men i helskotta heller. Det har varit riktigt kallt idag tycker vi och jag fick värma rumpan mot elementet när vi varit ute en stund. Lino har ingen underpäls som andra hundar ofta har och blir frusen efter ett tag ute. Hans öron blir iskalla. Vi måste kanske skaffa en tröja till honom inför nästa vinter. Turbo har ju en päls som klarar låga temperaturer. Men på tisdag ska det vända och vi får varmare. Så tröjan får vänta. Men idag beställde jag två nya lysande halsband till hundarna. En i reserv och en till Turbo. De har ju släckt gatubelysningen vid tolv så vi behöver halsband som gör att vi ser var hundarna är. Det positiva är också att Turbo är på väg ur löpet och vi har kunnat ha henne lös ute ett par gånger idag.

Det sprakar fint ikväll och luktar så gott. Så även om det är lite väl kyligt ute så har vi det mysigt inomhus. Kvällar att minnas de också när det är fruktansvärt varmt ute.

JR bjöd på en underbar gryta med kyckling i dragon och den kommer jag att ha sköna drömmar av. Det bästa av allt är att vi har kvar till i morgon också.

5 svar på ”Dragonkyckling

 1. Härligt med valpar. Det kan vara lukter, skuggor,ljud å gud vet vad som gör att de blir som helt borta. Markerar å morrar för ingenting 🙈 haha de är alldeles för sköna de där…
  Det lät gott med dragonkyckling. Jag älskar kyckling och jag beställde curry kyckling via hemtjänsten. Gudars vad besviken jag blev 🥺😥 Det smakade inte gått någonstans. En gammal höna som de nackat och kanske haft i curry men det smakade inte curry. Det fick bli potatis å grönsaker med lite sås… 🤢
  Aja.

  Kram på er. Nu går vi mot våren och jag längtar 🙏

 2. Lino häller verkligen i gång er.
  Vädernisse är rätt så opålitlig ibland har jag märkt!
  Så gott och perfekt att det finns till en dag till.

Lämna ett svar