Äntligen kan jag säga

Värme och sol å ena sidan och färdiglöpt å andra sidan. Ingen frost i gräset denna morgon och hela +6 när vi gick ut. Solen glittrade så fint mellan grenarna i träden och jag drog fram stolkuddarna för att vi skulle kunna sitta där. Turbo var helt ointresserad av Lino som tyvärr luktar lite för gott fortfarande. Men det avtar för var dag som går så han ska nog lugna ner sig med den saken. Det roliga är att vi kan ha dem lösa i trädgården nu och det andra roliga är att vi kan sitta ute med dem.

Det var till och med så varmt i solen att en solhatt var nödvändig. Mina ögon svider så lätt om solen är för skarp. Men jag är inte snål så när någon vill låna min hatt så går det bra. Jag är absolut inte ogin och så har jag ju en solhatt med större brätten att ta till.

Det enda projekt jag hade idag var att tvätt lakan och JR kom på att han saknade grädde till middagen och tog teslan till Super-U. Att han sedan gjorde mastodontmackor till lunch gjorde att vi inte orkade med någon middag. Så cykelturen var rätt onödig, men det visste vi inte då. Så det blev lite tonfisk och makrill med bröd till middag.

Sedan fick jag lite administrativt att göra då jag fick ett mail från franska staten. Dags att ladda ner och trycka ut mitt preliminära körkort. Så nu dröjer det inte länge tills jag har mitt permanenta franska kort. Spännande men allt går ju som på räls.

En helt fantastisk dag är till enda och nu kan vi slappna av och leva som vanligt igen när Turbo inte behöver vaktas och dörren till trädgården kan stå öppen. Härligt.

2 svar på ”Äntligen kan jag säga

  1. Positivt med både väder och hundar.
    Tittar på ena bilden med Turbo och Lino och tänker att “ända mot ända kan ingenting hända”!
    Roligt att ditt franska körkort är på gång.

Lämna ett svar