En liten tur blev det

Nu när Turbo är färdiglöpt kände jag starkt för att köra och göra vissa inköp. Men först skulle vi tanka och sedan köpa en goda tjocka korven de har på Lidl. Så det bar av till grannbyn Murviel som ligger ca fem minuter mot bergen.

Det ligger snö på bergen där borta. Men dit skulle vi ju inte.

Ett kort stopp där borta och sedan vände vi Mackan mot söder. Vi tänkte köra till Serignan och Gifi där som har en bra parkering för oss.

Här får ni en liten titt på våra nya mattor i Mackan och hag är supernöjd. Lovar en mer vy vid ett annat tillfälle. Idag hade vi ju något annat att göra så nu koncentrerar jag mig på det.

Det gick faktiskt väldigt bra med Lino idag och han var så lugn och fin. Turbo var som vanligt och det är lugn. Så har hon alltid varit när vi varit ute och kört. Vi var lite oroliga för lilleman då han spytt den sista gången vi körde, Så därför blev vi så glada att han klarade denna dag så bra.

Jag var inne på Gifi och handlade diverse saker som vi tyckte att vi behövde. Affären påminner om Rusta i Sverige och jag känner mig väldigt bekväm att handla här. Dessutom har de humana priser. Efteråt gick JR till närmaste restaurang som ju är Mc Donalds och köpte var sin hamburgare och vatten. Det fick bli vår lunch idag. Men det är viktigt att få något i sig annars kan humöret dala. Lino fick sig en rastning för säkerhets skull. Sedan körde vi in till Beziers igen och Jaia.

Där var jag inne och köpte hundtuggisar och fågelmat. Jag kikar alltid till höger när jag svänger runt hörnet till fågelmaten för att se om de har någon papegoja. JR vill inte ha någon men jag är labil där.

Nu blir väl JR arg på mig men faktum är att han missade vår avfart till vår hemväg. Så vi körde någon extra kilometer och vände sedan hemåt då vi kommit till avfarten igen. Nu skyllde JR på att jag tvingat honom att fälla ned solskydden då solen stod så lågt och bländade mig totalt. Jaja , vi säger väl att det var mitt fel då. Hoppas han är nöjd med det.

JR släppte av oss hemma och körde vidare till Super-U för matinköpen. Hundarna var så glada att vara hemma och jag gjorde i ordning deras middag. Sedan väntade vi på JR som hade handlat massor och vi skyndade oss att packa in allt. Sedan gick jag bort och hämtade soptunnan då JR var rätt mör.

I morgon har vi en ny månad och några grader varmare säger vädernissen. Tack för det säger jag.

2 svar på ”En liten tur blev det

  1. Skönt att det gick bra med Lino i husbilen.
    Trevligt med en tur för lite shopping. Mat behöver man handla rätt så ofta för det tar ju slut!!

Lämna ett svar