Enligt förutsägelserna blev det regn idag

Redan på morgonen kunde vi konstatera att det regnade och hade gjort det ett bra tag. Hundarna rusade ut och gjorde snabba toaletter sedan kom de rusande till dörren. Vi har ju tak över vår ingång så de satt där och väntade på att bli torkade och insläppta. De gillar inte regn. Så vi gick in och åt frukost istället. Sedan hade inte hundarna särskilt bråttom ut. Dagen har mest varit såhär:

Men regnet bara fortsatte under hela dagen och inte blev det bättre när JR tog Mackan och körde iväg. Lite inköp på Super-U, boka tid hos veterinären var på hans agenda. Nu visade det sig att någon vaccinering behövs inte nu och till vår glädje har de börjat skicka mail till alla hundägare när det är dags för vaccinering. Men Turbo ska få en kloklippning på fredag eftermiddag. Det ska bli sol den dagen så det passar bra.

Jag passade på att ta fram min symaskin och fålla upp benen på JR:s pyjamas. När han kom hem igen hade min sommarpyjamas kommit och den fick plats i brevlådan så ingen hade behövt ringa på grinden. Foto kommer kanske i morgon på den eftersom jag naturligtvis måste fålla de benen också. Men den är alldeles för tunn för dessa temperaturer som vi har nu. Blir bra när värmen kommer.

Resten av dagen har jag suttit och skrivit när JR förberett middagen för både idag och i morgon. Idag har vi ätit dubbelburgare delux som var mycket goda. Tror JR fått med extra allt på dem. Så här sitter jag väldigt nöjd och skriver mitt inlägg.

Tror jag ska köra en maskin med tvätt i morgon och det får räcka med jobb på en dag tycker jag. JR planerar att titta på en film om det regnar annars hittar vi väl på annat att göra. Lillelördag och halva veckan har gått. Okej jag bjuder på en fin solnedgång från förra veckan då det slutade att regna ikväll.

2 svar på ”Enligt förutsägelserna blev det regn idag

  1. Ser ut som om vissa längtar ut. Trist med regn men det går väl snart över?
    Sytt och skrivit och sedan fått god mat serverad, det var du värd.

Lämna ett svar