Grått och kyligt idag

Inget regn om än en liten regnskur på eftermiddagen. Skönt ändå att slippa torka tassar efter var gång hundarna varit ute. Men det var inte så mysigt för oss tvåbenta att vara utomhus idag. Men vi har ändå gjort tappra försök.

Småfåglarna var hungriga och flockades kring både mataren,talgbollarna och lilla huset som jag fyller med frön. Massor av gäster kom idag och det är ett öronbedövande kvitter ibland.

Nu har Lino vant sig vid dem och bryr sig inte att de kommer och äter. Men katten håller han utsikt efter. Den har hållit sig borta eftersom vi varit ute långa stunder. Den har halsband så den bor i närheten och det känns faktiskt bra. Jag hade gärna haft en katt om bara hundarna tålt det men de jagar den som tokiga.

Jag har tvättat lite kläder idag och nu ska jag bara byta badlakan och handdukar som ska tvättas innan vecka är slut. JR bokade en läkartid till nästa vecka åt mig. Behöver förnya recepten. Så på onsdag är det dags för mig. Får väl bannor då jag inte varit hos kardiologen som hon föreskrivit. Men mitt hjärta mår bra. Vissa undersökningar känns onödiga. Men det får bli som det blir tänker jag, bara hon inte klipper sönder ännu en strumpa. Livet är lite spännande ibland.

Inte någon varm dag men det kan man inte vänta sig under februari. Värmen kommer så vi behöver inte klaga. Vi har det väldigt bra och ikväll tände JR en brasa i spisen så det sparkade och luktade så gott. Vi är ju förkylda och därmed lite frusna.

Så förflöt vår onsdag som även är den scotska whískyns dag. Alltså blev det en sådan efter maten idag. Så nu sover vi gott.

2 svar på ”Grått och kyligt idag

  1. Så trevligt med matning av småfåglarna. Man ska även vara rädd om dom små vännerna.
    Både en värmande brasa och en wiskey är bra mot förkylning. Hoppas den snart går över.

Lämna ett svar