Fredagskänslan inföll idag och så skönt

Det har varit en kylig natt och det var frost i gräset när vi gick ut strax efter tio. Lino är väldigt nyfiken på det och rusar omkring en bra stund innan han undersökt allting. På framsidan är det sällan frost utan den ligger på baksidan av huset. Vi satt ute en stund som vanligt men JR hade en del att göra idag så det blev inte så länge. Dags för frukost och morgonrutinerna.

Efter frukost gav sig JR av på teslan till Super-U för lite inköp. Jag stannade hemma med hundarna och bäddade sängen. Sedan satte jag mig ute i solen och inväntade att JR skulle komma hem.

Vi hade det väldigt skönt och ingen klagade på vädret. Tror inte jag och Turbo rusade runt särskilt mycket utan rusandet stod Lino för. Men det är verkligen skönt att vara ute i en sol som värmer så skönt. Precis vad man behöver nu.

Vi ska få en hel del varmare ute nu och det känns bra. Inte för att vi tänker göra något trädgårdsarbete utan bara vara utomhus och ta det lugnt. Tids nog kommer det saker som vi måste göra. Nya plantor och sedan är det poolen som ska göras i ordning. Men just nu är allt i planeringsstadiet och vi tar det lugnt. Vi har ju gjort det mesta under våra första år här så nu känns det mer som finlir.

Vi åt en bit när JR kom hem och sedan var det dags för honom och Turbo att gå till veterinären. Hon behövde få sin klor klippta och det är alltid lite traumatiskt för Lino när de går iväg. Det var stora protester och högljudda innan jag fick honom lugn. Sedan kunde vi vara ute och vänta på rymlingarna. Glädjen var stor när de dök upp vid grinden. Vi har ju ca 15 min promenad bort till vår veterinär. Sedan hade vi en härlig stund ute innan hundarna skulle få sin middag. Så idag har de varit ute hela dagen sedan tidig förmiddag. Därför sover de som stockar nu på kvällen.

Kan knappt fatta att vi haft honom i snart ett halvt år och vi själva lämnade Sverige för fyra år sedan. En gång var vi ju tillbaka och det var förra året i maj. Men nu vet jag inte om det blir någon mer gång för jag känner ingen längtan till det Sverige som allt förvandlats till. Vi blir här i vår by och kör runt med Mackan i Frankrike.

Lite sent inlägg men det var en del annat att göra innan jag kunde skriva detta. Men önskar alla en fin lördag och så återkommer jag igen då.

4 svar på ”Fredagskänslan inföll idag och så skönt

  1. Det var en härlig fredag med lite av varje. Lino har verkligen famijekänsla.
    Tiden går verkligen lite för fort.
    Roligare att köra söderut istället

Lämna ett svar