En vecka då det händer lite

Idag har vi väl inte gjort så enormt mycket, men JR var till Super-U för en del inköp. Eftersom det inte var så mycket tog han teslan. Jag tog hand om lakanen och satte dem i tvättmaskinen. Sedan placerade vi oss ute i väntan på att JR skulle komma hem. Innan han åkte iväg ringde han och bokade tid hos vår läkare, då han upptäckt att någon av hans mediciner snart är slut och han inte har något mer uttag på receptet. Så nu blir det jag som ska till läkaren på onsdag eftermiddag och JR åker dit på fredag förmiddag.

Ja, idag fick JR ta fram parasollet då solen är väldigt stark under förmiddagarna. Så skönt för ögonen att kunna sitta i skuggan och kunna läsa utan att kisa.

Vi fick post idag och det var till mig. Ett rek har kommit till vårat postkontor som jag måste hämta ut personligen. Mitt franska körkort har kommit. Så i morgon eftermiddag ska jag gå upp till postkontoret. Det är uppför massor så jag går inte så ofta dit utan JR brukar ta teslan som underlättar färden. Men jag har svårt att cykla. Jag provade en liten tesla tidigare men jag har så svårt att trampa med min fb vänster fot. Så jag får antingen bli skjutsad eller gå till fots. Därför ska jag gå själv i morgon så jag kan gå i min egen takt.

Jag har haft ont i min ankel i några dagar så jag får ta det varligt i morgon. Det värker inte hela tiden men jag vill ju inte att det ska göra ont efter min promenad. Äsch jag sjåpar mig så nu lämnar jag dessa funderingar bakom mig. Ska bli spännande att se hur mitt nya körkort kommer att se ut. Fotar det i morgon med lite censurerad text förstås.

Vi åt små hamburgare ute och satt en stund innan det var dags att ge hundarna deras middag. Tiden går fort när man har en del projekt. Nätterna har börjat bli varmare +4-5 så nu har vi ingen frost i gräset på baksidan på morgonen. Skönt, men en brasa är inte helt fel på kvällen.

Men vad tusan sätter hon in samma foto som igår? Nehej, detta är purfärskt från ikväll när solen började gå ned. Jag fotar från vårat öppna fönster vid träsoffan. Kan inte säga kökssoffan då den inte står i köket längre. Men den står under fönstret och det tycker båda hundarna om då de ofta sitter och tittar ut där.

Nu förbereder vi oss inför tisdagen och jag har ju ett projekt som innebär att jag tänker fota lite uppe vid torget.

2 svar på ”En vecka då det händer lite

  1. Härligt med skugga under svalkande parasoll.
    Hoppas promenaden i dag gick bra och att du inte fick mer ont.
    En brasa är aldrig fel när det känns svalare.

Lämna ett svar