Fågelkvitter och sol

En dag med öppen dörr och då mår vi bra allihop. Så ingen behöver fråga var vi hållit hus idag. Nu är det ju så tidigt att någon pollen inte yr omkring. Men vi är ju lite förkylda så det räcker bra med den snuvan. Tror att vi eldade i spisen sista gången för denna vinter då det blev oerhört varmt inomhus. Så ikväll blir det ingen brasa.

Idag fick vi ingen post men postmoppen ska man ju jaga tycker Lino. De kör med elmoppar och det susar en del vilket antagligen triggar hundarna för det blir ett djäkla liv på Clemenceau som gatan på baksidan heter. Det bor många hundar efter den gatan och våra är bara två av minst tio tror jag. Alla larmar när det kommer något obekant på gatan eller en okänd hund. Den enda som är tyst är vår Turbo. Hon skäller sällan.

Jag har mest suttit och sytt på ett av överkasten till Mackan. Jag var inte riktigt nöjd med de jag köpte på amazon. Men eftersom jag nästan är född med nål och tråd i handen är det inget jag kan rätta till. Så härligt att sitta ute och sy. Jag har ju sagt att jag skulle visa pyjamasen och byxorna jag köpt men det får vänta. Detta är ju ingen modeblogg eller liknande så varför skulle jag börja larva runt och visa kläder nu? Inte min grej liksom och jag köper ju endast kläder när det är nödvändigt. Tycker faktiskt att byxorna blev lite fel då de är för fina att sjava omkring i trädgården i. Så hör och häpna jag ska köpa ett par mer oömma byxor som jag tror jag har mer användning av. Linnetyg är något jag tror skulle passa min stil. Men pyjamasen blir bra när det blir varmt ute.

Gick min vanliga runda i trädgården för att se över alla växter. Ett par nya rosor får det bli och ja tulpanerna får vi väl se om de blir några. Jag tänker klippa ner popcorngräset nu och även så nytt i en del krukor. Eftersom det är mildare på nätterna nu så börjar det bli dags.

När solen inte når trädäcket är det dags att gå inomhus och det brukar vara ca 17.00. Den tid då hundarna brukar få sin middag. Sedan sover de resten av kvällen och natten efter en kort kisstur ute.

I morgon ska JR på sin tremånadersbesiktning hos vår läkare. Idag ringde han och bokade tid till en specialist för sin han. Han har nämligen något som kallas vikingasjukan som endast drabbar män från norra Europa. Dags att göra något åt det innan det blir jobbigt att använda handen. Den som undrar vad det är kan googla på det. Jag vet inte exakt men det går att fixa och det ska JR göra eller läkaren. Det är lång väntetid för undersökning så först i maj kommer det att ske. Sedan vet vi inte hur lång tid det tar tills det blir operation. Men det kommer att bli så bra.

2 svar på ”Fågelkvitter och sol

  1. Rubriken är underbar samt att kunna ha öppet hela dagen.
    Så roligt med lite nya rosor, blir det röda?
    Hoppas att det gick bra för JR i dag hos läkaren.

Lämna ett svar