Nyper mig i armen

Jösses det har ju varit rena rama högsommarvärmen idag. Åtminstone nästan. Härligt väder har vi haft. JR begav sig av efter frukosten för att besöka läkaren och efter det var det en del inköp på Super-U. Men vi andra stannade hemma och bara njöt av livet. Jag hade ju lite att göra som att bädda sängen och diska ett ugnsfat. Men sedan satte jag mig ute på trädäcket och sydde. Lyssnade på Krimpodden på Expressen samtidigt. Bra podd tycker jag. Bara att gå in på Expressen och scrolla ner till podden. Rekommenderas verkligen.

En som inte lyssnade på podd var Lino för han hade annat för sig.

Full fart kan man verkligen säga. Jag hade roligt att titta på Linos tokryck med trossen. När han blir glad så brukar han köra ett race. Så detta var efter att JR kommit hem. När alla är tillsammans då mår han som bäst. Jag mådde bra att ha fått hem så många bra matvaror. Att sedan JR klarat sin besiktning var ju ännu bättre. Nu slapp han även provtagning som ju jag ska göra i mars. Inte ens bajsprov ska han skicka. Jag känner mig lite mobbad här. Men jag förtränger det ett par veckor.

Turbo njöt av fulla drag och låg som en pälsmatta ute i gräset. Nu hoppas jag att vi inte ska få kyla något mer för mitt ben älskar denna värme. Jag känner i stort sett inte alls av någon värk. Det innebär att jag inte behöver ta en tablett mitt på dagen. En stor seger för mig. Men så brukar det vara när kylan lämnar. Jag är ändå glad att slippa den svenska kylan som är hemsk för mitt ben.

Inte en blåsippa tror jag men väldigt lik och den minner om våren. Den kommer nu och här nere är den väldigt kort. Tjoff så är det plötsligt sommar och vintern är glömd. Men härligt med helg för alla som fortfarande arbetar på vardagarna. Vi andra mår bra vilket som, lita på det.

2 svar på ”Nyper mig i armen

  1. En busig hund som roar sig själv till mattes förtjusning. Andra hunden som en fäll på marken och njuter i solen. Roligt nästan jämt. Dessutom ett underbart väder som gör att värken inte är så påfrestande.

Lämna ett svar