Han glömde sina limpor

Nu var Jr och handlade igår och det var något han glömde. Sitt briochebröd. Ja ja så kan det gå och jag lider inte då jag äter ett mer rustikt bröd till frukost. Okej, baguette i all ära men det finn annat bröd så man ska inte fastna i gamla spår. Man måste variera sig och det gör vi.

Så JR tog teslan någon gång under dagen och vi andra stannade hemma i trädgården. Han köpte två sockar om man kan kalla det så. Nu hat vi briochebröd så det räcker ett tag. Limpa säger JR men det är faktiskt långt från limpa. Jag har för mig att det ska vara sirap i en limpa men detta bröd innehåller mest smör. Men vill han kalla det limpa så är det ok för mig.

Vi hade full fart utomhus idag och Lino har hållit full fart under letandet efter musen som vi såg genom fönstret när vi åt frukost i morse.

Tur vi har en trädgård med livsrum så hundarna får rasa ut. För oss tvåbenta gäller det att mest sitta still och vänta tills Lino är klar med sina rusningar.

Vädret har varit helt underbart idag. Efter lite eller mycket våttorkning inomhus har jag suttit utomhus. Vårat tredje vardagsrum som vi börjat kunna sitta i. Vi sitter mest utomhus under de varma månader som är. Vi lever i princip utomhus under de flesta månaderna om året. Det är därför vi byggt ett fint trädäck.

Vi åt vår sena lunch ute som egentligen inte är lunch utan mer tidig middag. Sedan äter vi en senare middag vid nio på kvällen. Låter kanske konstigt men det passar oss väldigt bra.

Hundarna får sin middag vid fem och då brukar vi stänga dörren och gå inomhus men idag stannade vi ute till fram mot sex. Det var så skönt ute att vi inte ville gå in.

Vi har haft det väldigt bra här på udden idag och i morgon är det söndag. Vilodag eller hur? Men vi brukar göra rent golven då och så blir det även i morgon.

God natt allihop !!

2 svar på ”Han glömde sina limpor

Lämna ett svar