Blåsdag idag men sol

På framsidan har vi hyfsat med lä även om det blåser ute. Så med en sol som riktigt värmde kunde vi vara ute hela dagen. Eftersom vi ska ha tekniker här i morgon blev det ingen storstädning idag. Så skönt att kunna göra exakt som man känner.

Baksidan av huset var vi inte långa stunder på för det blåste lite väl mycket. Det lustiga var att ibland kom det en riktigt kall vind och ibland var den endast ljummen. Så vi har haft lite av varje om man får säga så. Lino har haft en dag med idel patrullering runt trädgården och Turbo har haft det skönt i solen och i skuggan.

Just i dessa dagar hör vi fler flygplan i luften än vad vi brukar höra. Då menar jag inte de gula planen som spanar efter eld och olyckor. Nej, de flygplan vi hör syns inte med ögat eller ens röken av deras avgaser, därför tror jag att det är militära saker som är i luften. De låter även annorlunda än vanliga flygplan och passagerarplan.

Vi har ätit utomhus idag och när sedan solen försvann bakom huset valde vi att gå inomhus. Jag visste inte hur frusen jag var tills jag kom in i värmen. BRRRR. Men en whisky gjorde susen och värmen återkom i min kropp. Lino snarkar som en hel karl ikväll och Turbo ligger utsträckt på vår säng.

Summerar att vi haft en väldigt fin söndag. Sedan har vi även kommit på vad vi ska göra av vår fula kulle som inte ger många leenden. Men nu efter massor av brainstorming och funderingar är vi helt överens och vet precis vad vi ska göra. JR är nöjd för nu har han ett nytt litet projekt i sommar.

2 svar på ”Blåsdag idag men sol

Lämna ett svar