Känner mig lite lurad

Vi hade ju så lovande väder igår så man hade ju hoppats på att det skulle fortsätta idag. Men icke sa nicke för det var en grå himmel och flera grader kyligare som mötte oss i dag.

Vi var nog ute halva dagen ändå. Men har man en fransos så får man så vackert avsluta dagens utevistelse när någon tycker att det är för kallt. När det sedan började regna blev det väldigt korta turer ute för att göra toalett. Ingen av våra hundar tycker om vatten som kommer från ovan. Vi människor tycker inte heller om regn så nog är vi tacksamma för hundar som inte tycker om det. Jag behövde ju pressa apelsiner till ny juice. Vitaminer är nödvändiga nu.

Helt otroligt men jag lyckades ta ett foto av Lino äntligen.

Ett porträtt för första gången och visst är han söt. Han vill ju sällan vara stilla eller posera. Så detta är det första fotot av honom. Har ett till från sidan men tyckte att detta blev bäst.

Här har vi en van posör. Hon kan verkligen visa upp sina bästa sidor. Riktig diva ibland. Men så tacksam att fota.

Jag gick runt inomhus och dammade av lite här och där. Vi tänker ta det lugnt med städningen tills fibergubben kommer på måndag. Varför vet jag inte men det känns bra att inte städa i morgon. Förresten ska det blåsa så in i norden tramontine från sahara. Javisst sand så utmärkt trevligt. Undrar om jag ska ha sovrumsfönstret öppet i natt? Kanske inte.

Så det är en annan dag i morgon och söndag tydligen. Men nya lakan i sängen ska vi ha så det så.

2 svar på ”Känner mig lite lurad

  1. Vädret är väldigt lynnigt hos er förstår jag. Det är det hos oss också.
    Väldigt fina bilder på era söta hundarna.

Lämna ett svar