Oj var är värmen idag då?

En grådassig himmel och även om vi hade +18 kändes det inte så varmt. Därför var vi inte ute så långa stunder åt gången idag. Lino har inte så tjock päls och blir frusen efter en stund när solen inte är framme. Därför passade det bra att JR körde in tur till Super-U och apoteket. Hundarna var ute tills han skulle iväg.

När han väl kört så började jag bädda sängen och då var de ute ett tag till. Men som sagt det var inte så mysigt och vi satte oss inomhus tills JR kom hem igen. Jag satte mig ner och sydde klart det första överkastet. Endast tre kvar att sy då. Men det viktigaste är att få klart de två som ska ligga på sängarna i husbilen. Jag lyssnade på en podd samtidigt och det är så mysigt. Hundarna sov och när JR kom hem och det var dags att ta in alla varor var de ute och gjorde det de ville.

Vi är glada över att Lino:s öra verkar rent och fint nu så den inflammation han hade början till verkar vara borta. Jag tvättar och droppar antibiotika i hans öra varje deg på morgonen och kvällen. På måndag ska han på återbesök för kontroll och jag tror inte att JR får skäll av veterinären. Men det är så lätt med Lino då han låter mig behandla örat utan ett enda ljud eller ryck. Blir så stolt över lilleman.

JR fick ett infall och läste igenom alla huspapper nu när vi skulle deklarera huset och vi är glada att kunna konstatera att vi har bygglov för allt som finns på tomten, plus en till byggnad som föregående ägare rev och vi inte kommer att bygga upp då den tar för stor plats av trädgården. Ingenting som vi behöver heller. Men nu har vi full koll på att allt är deklarerat och lagligt. Eftersom det är en sak vi ska göra en gång och om vi inte gör någon förändring så är vi klara nu. Vi slipper höga böter och byråkratiska saker.

Men det är en helt annan dag i morgon och vem vet om inte solen värmer oss då? Chansen är rätt stor men man vet aldrig vad som väntar tills jalusierna åker upp.

Lördag och det är ändå så härligt.

Lämna ett svar