Gråväder dag två

Inte en dag att sitta ute och njuta i, men jag tänkte ju ändå vara mest inomhus idag så för mig gjorde det inget. Tyvärr kom det en regnskur så vi gick inomhus allihop. Så jag hade ett gäng som hängde i soffhörnet när jag körde våttorkning överallt. Inte direkt inspirerande och rätt frustrerande. Allrahelst som Lino svassade runt och ville kela med jämna och ojämna tillfällen.

Men jag ska inte klaga och det är bara att titta tillbaka på t ex 2018 och mars månad det året. Jag kunde inte gå ut och gå med hundarna utan fick sitta och se ut på eländet från mitt fönster i biblioteket. Så vad är en liten lätt regnskur som knappt gör gräset vått.

Vi hade det rätt trevligt inomhus trots allt och vad gör väl det att vädret inte det finaste. Kanske bra att ha en mellandag då hundarna får vila emellanåt. Allt behöver inte vara i 100 km i timmen varje dag. Lino vill ju gärna det men har faktiskt börjat kunna koppla av och det är bra.

Igår hände något läskigt eller det hände egentligen för en dag sedan. Det kom ett sms på franska om att JR inte betalat en skuld och han blev hispig och började rådfråga sig vad det kunde vara. Jag såg ju att de ville ha betalt via det som är motsvarigheten till svenska swisch och sade det är lurendrejeri. Han blev lugn och gjorde som jag sade. Men så igår kom det ett riktigt hotfullt sms och JR höll på att gå i taket. Men efter heta diskussioner fick jag JR att skicka ett mail till vår advokat och så idag kom precis det besked jag visste skulle komma. Kasta sms:et för det är ett bedrägeri. Ja, vad rätt jag hade där. Jag blev mesta förbannad och hur skrupellösa människor är.

I morgon ska det bli varmare och mer sol så vi kommer säkert ha en fin dag utomhus. Hoppas alla får en fin vår och att snön snart är ett minne blott.

Söndag och den blir utan regn hoppas vi.

4 svar på ”Gråväder dag två

  1. Jadu.. de där sms och mail om att man missat ngt osv får en att gå i taket. Så många människor som far illa genom att klicka på länken och sen är kontot tomt. Usch! Ändå så är de flesta upplysta numer, men ändå så sker det. Så trist.!

  2. Det är ju bara att vänta lite till så är det varmt och sommar.
    Är obehagligt med sådana sms. Jag blev väldigt ilsken när jag hade fått ett liknande. Skulle inte kunna förekomma men göt det tyvärr.

Lämna ett svar