Vi tog en sovmorgon

Antagligen var vi trötta allihop för ingen vovve väckte mig på morgonen. Jag vaknade strax före halv elva! Ja, det är dagsens sanning. Men så gott vi sovit och nu kunde vi möta dagen men klar blick. Och där ljög jag för mina ögon är ofta rätt igengrodda och jag behöver skölja dem med vatten. Vi har ju sovrumsfönstret öppet under natten och nu är det mycket pollen så därför är det lite tjockt i näsan och ögonen på morgnarna. Men vatten gör susen och då blir blicken riktigt klar.

Förmiddagen har varit riktigt fin och varm men på förkvällen såg himlen ut såhär och så kom regnet. Men innan dess hade vi en riktigt trevlig dag ute. Jag hade ju en del att göra inomhus men hittade hela tiden på anledningar att gå ut och sitta en stund. Så jag hann njuta en del av dagen.

Men det är ju sant att vår trädgård behövde vatten och vi var inte så frustrerade, eller vänta nu Lino var inte riktigt nöjd över regnet då han inte tycker om att vara ute då.

Ikväll åt vi räkmackor vilket kändes mycket svenskt. Okej, det är norska räkor men hur ofta köper man svenska i Sverige? Tror vi alltid köpt norska då de svenska är så dyra. Men det smakar gott som tusan.

Jag har en hel del problem att fota hundarna med mitt fasta objektiv och jag kan lätt ha kastat bort minst tio foton innan detta. Men mitt nya objektiv är på väg så jag misströstar inte speciellt. Men ni får nöja er med de foton jag lyckas ta just nu. Att det var så knivigt hade jag ingen aning om.

När det började regna ordentligt gick JR ut och spolade av våra fönster samt mattorna. Nu ser det mycket trevligare ut och även Mackan fick en spolning på kepsen där duvorna bajjat. Eftersom jag slutat mata fåglarna nu så blir det färre fågelbajsar. Nu får de klara sig på insekter och det finns det en hel del av under sommaren.

Vi tror att det ska bli bättre väder i morgon. Men vem vet hur det egentligen blir. Vi oroar oss inte eftersom vårat liv inte är beroende av vädret.

Hoppas att ni alla har en fin lördag och får en fin söndag.

2 svar på ”Vi tog en sovmorgon

  1. Underbart med sovmorgon, det gillar jag också.
    Så gott med räkmackor, det måste vi snart också äta.
    Hoppas ditt nya objektiv snart kommer. Men jag tycker bilderna är bra.

Lämna ett svar