Grattis Turbo 8 år idag

Så blev det födelsedag för vår lilla yrhätta. Vad hade det blivit av dig om inte vi tagit oss an dig? Jag undrar en hel del för det har varit en del svårigheter. Det har inte varit den lättaste att komma närma vår lilla tös. Men idag är hon en helt annan hund än den vi hämtade i Norrtälje. Det var en utmaning och vi kände att om inte vi tar oss an henne så kommer hon inte ha ett långt liv. De hade gett upp då de var rädda för henne. Men vi tog oss ab denna tös och vad vi är glada över det. Idag har hon levt lika länge i Frankrike som i Sverige. Så nu är hon vår lilla fransyska.

Naturligtvis blev det kalas och med råa morötter som hundarna älskar.

Ja, det blev lite annat gott också.

Vi hann äta vår plocktallrik ute innan himlen mörknade och det började droppa. Skulle det bli regn? Ja, vi hade ingen aning men vi gick inomhus för säkerhets skull.

Himlen så inte alltför uppmuntrande ut. Men vi har fått en fin dag ute och JR har gjort en inköpsrunda för nästa vecka. Så nu är alla skåp fyllda ordentligt. Denna dag har förflutit som kanske tråkig för många men för oss som insuper trädgården och lugnet här är det som en dröm. Vi behöver inte stressen i en storstad eller bruset av livet när man arbetar. Det vi uppskattar är fåglarnas kvitter och de små vardagliga ljuden som är i en sydfransk by.

En fin dag är till ända och trötta hundar somnar in innan mörkret sänker sig,

4 svar på ”Grattis Turbo 8 år idag

  1. Grattis till Turbo. Hon har verkligen fått ett bra liv hos er.
    Fågelkvitter och vardagljud låter väldigt behagligt.

Lämna ett svar