Dagens första inlägg anger temat för dagen

Ja, så har jag tänkt att det skulle bli för att få något enhetligt. Så dagens tema är bilar, trafik och vägar. Men semesterbilder kommer jag klämma in under de olika teman så den punkten kommer att återkomma.

Hoppas detta är en bra idé och att ni läsare gillar den. Om inte vill jag gärna ha synpunkter. Antingen här i kommentarer eller mail berrie69@hotmail.com.

Jag funderar lite om vad som skulle få mig att läsa en blogg och återkomma varje dag. Att endast läsa om någons dagliga liv är roligt under en period men efter ett tag upprepas alltihop och åtminstone jag tröttnar. När någon skriver om sin kamp mot t.ex en sjukdom engagerar det. Men jag kan inte hitta på en sjukdom för att det ska bli intressant. Jag är intresserad av mycket och det ska spegla min blogg tycker jag.

Lämna ett svar