Kylan håller sitt grepp över landet

Hörde på radion att det är kallare i Sverige än någon annan stans just nu. Inte ens Ryssland har så låga temperaturer. Därför gäller det att klä på sig ordentligt när man går ut. Min fina jacka som inköptes på rea för ca 8 år sedan börjar kärva i dragkedjan och idag ville den inte alls. Jackan är helt ok men den viktigaste detaljen har tjänat ut och jag hade hoppats att den skulle klara sig denna vinter också. Så nu har jag trixat lite med den så att den ska klara dessa kyliga dagar som förhoppningsvis snart är över. Får kika på detta års rea av vinterkläder efter en ny.

Jag köper inte särskilt mycket kläder numer utan endast det jag absolut behöver och verkligen vill ha. Men jag är mycket klädintresserad och bläddrar ofta i tidningar och kataloger. Tror att jag har hittat min egen klädstil och vissa år hittar jag ingenting som jag vill ha, medan det andra år finns hur mycket som helst. Jag vill ha kläder som fungerar i min vardag och inte bara är snygga. Fast ibland har jag faktiskt köpt skor eller kläder som jag aldrig använt, vilket retar mig en hel del. Jag vill inte ha kläder som bara hänger och försöker undvika att det blir så. Därför blev jag väldigt glad igår då någon startat en sida på facebook som heter garderobsrensning. Där kan man sälja sina kläder till någon som kanske uppskattar dem mer. När jag tänker efter så har jag lite som jag ska lägga ut där.

Om jag har tur kanske jag hittar en vinterjacka där. Man vet aldrig. Är ni intresserade så leta upp sidan på facebook och gå med. Den är öppen för alla som vill.

Lämna ett svar