Idag är det Ronjas dag

För idag blir vår äldsta hund 13 år, vilket är en respektingivande ålder för en en stor hund. Bara för några veckor sedan trodde vi att hon inte skulle bli såhär gammal, då hon hade en stor juvertumör som växte vid en av hennes bröstvårtor. Hon drog sig undan och var hängig och andades stötande, så vi förberedde oss på att åka till veterinären och låta henne somna in. Men en dag när jag tittade på hennes bröstvårta var tumören borta och en liten krater var kvar. Jag baddar med allsolsprit och nu ser den fin ut. Ronja har piggnat till och är sitt gamla jag. Visserligen sover hon mycket, vilket är förståeligt vid hennes ålder. Men tösen är still going strong och nu hoppas vi  att hon ska få en sommar till med oss. Min högsta önskan är att hon ska få somna in hemma den dag hon själv känner att det är dags. Kanske uppfylls min önskan.

Men idag firar vi Ronja på 13-års dagen. Grattis älskade tös!

Kommentera