Frusen in på benen i kroppen

Det är kalla vindar ute idag och efter dagens promenad behöver jag värme. Ett säkert kort i dessa sammanhang är att ställa sig och stryka. Några kökshanddukar seanre så är man garanterat varm och har brännt x antal kalorier. För att göra det hela någotsånär uthärdligt ställer jag strykbrädan framför tv:n och ser något som muntrar upp mig. Ett glas rött att smutta på förhöjer det hela. När det blir varmare ute står jag gärna i uterummet och tittar på hundarna när de leker. Jag försöker helt enkelt att låtsas som att jag gör något helt annat än stryker tvätt. Mannen har köpt ett snyggt överdrag till brädan, för att muntra upp mig kanske. Skämt åsido så var det gamla utslitet så det behövdes ett nytt. Jag slapp något rosa helvete utan det blev en svart/grå som ser väldigt elegant ut.

Så nu ska det strykas en stund till något bra program.

2 svar på ”Frusen in på benen i kroppen

Lämna ett svar