Malmös starke man i blåsväder

Ilmar Reepalu har skrivit på en inbjudan till olika myndigheter, för att diskutera våldet i staden. Sverigedemokraterna har också skrivit på samma skrivelse. Nu vänder sig v och mp mot det hela och menar att det är ett hot mot invandrarna. Istället menar Reepalu att man länge pratat om att ebo lagen ska ses över och borde ändras. Att segregationen bäddar för brottslighet och att man måste göra något åt den. Nu vet ju säkert många att han tidigare gick ut med att man måste göra något åt invandringen och var de bosätter sig. Dett blev ett ramaskri under Juholt-tiden och Reepalu fick backa. Nu är det ju så att rikspolitikerna inte lever med den verklighet som kommunpolitikerna gör och därför kan omge sig med olika värderingar, som kanske inte är så verklighetsnära.

Jag röstar inte på socialdemokraterna men högaktar Reepalu och anser att han har sunda åsikter. Varför lyssnar rikspolitikerna inte på honom?

Han lever i ett Malmö som drabbats av flera mord och ser hur verkligeheten är.

Lämna ett svar